2777
2789

وقتی ما تازه نامزد کرده بودیم خواهر شوهرم یه مهمونی گرفت یه جورایی پاگشا ما هم حساب میشد دوستاش و اونیکی خواهرشوهرم و ما رو دعوت کرده بود برای ابنکه جوونا راحت باشن مادرشوهرم دعوت نبود اونیکی خواهرشوهرم بچه اش سر ساعت هشت باید بخوابه ساعت هفت اونا خداحافظی کردن رفتن نه این ناراحت شد که چرا زود رفتید نه اون ناراحت شد چرا شام براشون نکشید ببرن

حالا اگه تو خانواده ما بود جنگ جهانی شروع شده بود هنوز هم همه با هم قهر بودن

باهاشون خیلی مشکل دارم ولی این اخلاقشون رو خیلی دوست دارم اصلا همدیگر رو اذیت نمیکنن خیلی با هم راحتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرماله دیگه، خواهر با خواهر از این حرفا نداره ک. افرین ب تربیتشون👌

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ما دعوامون نمیشه سر این مسایل. ولی خودمون بیشتر ازینا رعایت میکنیم. کسی با کسی نمیجنگه ولی خوب همه هوای همدیگر دارن. ما بیشتر ازینا احترام بینمون هست. تعارف هم‌نیست. احترام با تعارف فرق داره. نه کسی ب هوای بچه ش زود ما میشه بره،نه اگه پاشد رفت، بی شام میره. صاحبخونه بهش شام میده.

البتع خوبه همه هرحور هستن با هم راحت باشن. مهم دعوا نشدنه.وقتی اونام اینجوری عادت دارن، اشکالی نداره. ولی واسه خودمون نمیپستدم. فک کن شام دعوت کنی و نمونه. و یا شام دعوت باشی و برگردی نون و پنیر بخوری

خب زودتر شام مینداختن. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
ما هم اینجوری هستیم هم خانواده خودم هم شوهرم . اصلا تعارفی نیستیم 

متاسفانه خواهرهای من هستن جرات ندارم تنها دعوتشون کنم همیشه باید همه رو با هم بگم واقعا سخته تعداد زیاد

متاسفانه خواهرهای من هستن جرات ندارم تنها دعوتشون کنم همیشه باید همه رو با هم بگم واقعا سخته تعداد ز ...

دیگه هر خانواده ای یه اخلاقایی داره . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

مگه میخواستن چی کنن ک مادر نباید میبود؟ نمیدونم والا ما خودمون از روی علاقه، نفر اول واسمون مامانه. دلمون نمیاد. حالا خواهر و برادر مهم نیس.‌هرکی تونس باشه و هرکی نتونست، نه. ولی معمولا ما اصل کاریمون مامان باباهان

عحیبن😄 البته واسه من. خوبه ک خودشون مشکلی ندارن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞