2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ مراحمشون کن ببین چ مرگشونه

ی آقای مزاحمی چند بار با من تماس گرفتن منم مسدود شون کردم الان شمارشو دایورت کرده رو شماره ی خودش زنگ میزنه مزاحم بقیه میشه اونا زنگ میزنن من رو فحش میدن میشه راهنماییم کنید ممنونم

برام دعا کنید                                              زندگی خنده کنان شاهد جان دادن ماست....   
😶😐😶😐

ی آقای مزاحمی چند بار با من تماس گرفتن منم مسدود شون کردم الان شمارشو دایورت کرده رو شماره ی خودش زنگ میزنه مزاحم بقیه میشه اونا زنگ میزنن من رو فحش میدن میشه راهنماییم کنید ممنونم

برام دعا کنید                                              زندگی خنده کنان شاهد جان دادن ماست....   
تماس میگیرن؟ خب بلاک کنید یا باهاشون خیلی جدی رفتارکنید تا اگه باز مزاحم بشن شکایت میکنید

ی آقای مزاحمی چند بار با من تماس گرفتن منم مسدود شون کردم الان شمارشو دایورت کرده رو شماره ی خودش زن ...

عزیزم اول به همسرت بگو که اگه فهمید سوع تفاهم براش پیش نیاد میتونی ازش شکایت کنی یا بگو شوهرت بهش زنگ بزنه

وطنم😔🖤🖤🖤🖤
ی آقای مزاحمی چند بار با من تماس گرفتن منم مسدود شون کردم الان شمارشو دایورت کرده رو شماره ی خودش زن ...

محاله دایورت خط شما رو خط کسی.مگر اینکه گوشیتون دستش بوده باشه. 

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم اول به همسرت بگو که اگه فهمید سوع تفاهم براش پیش نیاد میتونی ازش شکایت کنی یا بگو شوهرت بهش زن ...

همسرم در جریان هستن اتفاقا بهش زنگم زد ولی میگم تماساشو انتقال داده به گوشی همسرم به شماره اون از خدا بی خبر زنگ زد گوشی من زنگ خورد 😔

مکه دسترسی داشتند به گوشیتون؟

امکان نداره به صورت غیر مستقیم چنین کاری رو بکنن

باید تایید کنید 

برید توی تنظیمات تماس ها ببینید چه گزینه اس براتون فعاله

اگه بلدنیستید گوشیتون رو ببرید گوشی فروشی و تعمیرات گوشی که مطمئن باشه ،همونجاتوضیح بده درست میکنه

خدایا شکرت❤
محاله دایورت خط شما رو خط کسی.مگر اینکه گوشیتون دستش بوده باشه. 

نمیدونم بخدا همسرم با شماره ی اون آقا تماس گرفت شماره ی من زنگ خورد😔

نمیدونم بخدا همسرم با شماره ی اون آقا تماس گرفت شماره ی من زنگ خورد😔

اها شمارشو رو شماره شما دایورت کرده.عزیزم ی مدت خطتو شارژ نکن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

مکه دسترسی داشتند به گوشیتون؟ امکان نداره به صورت غیر مستقیم چنین کاری رو بکنن باید تایید کنید&nbs ...

نه گوشیم پیش خودم بوده 

نمیدونم همسرمم اینجا نیس که ببره درستش کنه😔