یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی آقای مزاحمی چند بار با من تماس گرفتن منم مسدود شون کردم الان شمارشو دایورت کرده رو شماره ی خودش زنگ میزنه مزاحم بقیه میشه اونا زنگ میزنن من رو فحش میدن میشه راهنماییم کنید ممنونم
برام دعا کنید زندگی خنده کنان شاهد جان دادن ماست....
ی آقای مزاحمی چند بار با من تماس گرفتن منم مسدود شون کردم الان شمارشو دایورت کرده رو شماره ی خودش زنگ میزنه مزاحم بقیه میشه اونا زنگ میزنن من رو فحش میدن میشه راهنماییم کنید ممنونم
تماس میگیرن؟ خب بلاک کنید یا باهاشون خیلی جدی رفتارکنید تا اگه باز مزاحم بشن شکایت میکنید
ی آقای مزاحمی چند بار با من تماس گرفتن منم مسدود شون کردم الان شمارشو دایورت کرده رو شماره ی خودش زن ...
محاله دایورت خط شما رو خط کسی.مگر اینکه گوشیتون دستش بوده باشه.
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
نمیدونم بخدا همسرم با شماره ی اون آقا تماس گرفت شماره ی من زنگ خورد😔
اها شمارشو رو شماره شما دایورت کرده.عزیزم ی مدت خطتو شارژ نکن
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.