2777
2789
عنوان

هیچ وقت جوابش رو پیدا نکردم

243 بازدید | 22 پست

گفتم بگم داخل سایت شاید یکی کمکم کرد 

قضیه اینه که من همیشه یه غم سنگین داخل قلبمه

نمیدونم چرا و برای کی همیشه دل تنگ یه نفرم و بازم نمیدونم کی

همیشه استرس یه اتفاقی رو دارم و بازم نمیدونم استرس چس

همیشه یه صدایی تو سرمه و بازم نمیدونم صدای کیه

همیشه یه نفر توی خوابم و میخواد انگار چیزی بهم بگه ولی بازم نمیدونم کیه و چی میخواد بگه

همیشه خاطراتی رو دارم که مال من نیستن

گاهی حس میکنم دنیا واقعی نیست توی خوابم انگار

همه اینا باعث میشه به خودم بگم اصلا من واقعی ام؟

یا یه رویام؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

راجع به دلتنگ کسی بودن که نمیدونی کیه یه افسانه‌هایی شنیدم

میشه بگی؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی؟

فقط در حد همون افسانه‌اس بنظرم ،

اینکه اگه دلتنگ کسی بشی که نمیشناسیش یا نمیدونی کیه 

یعنی یکی که فوت شده چون کسی به یادش نیست 

اون احساسِ مبهم و دلتنگیش میاد سراغ یه غریبه که از قضا می‌تونه من یا تو باشه 

هیـچ‌و‌پـوچ  

فقط در حد همون افسانه‌اس بنظرم ،اینکه اگه دلتنگ کسی بشی که نمیشناسیش یا نمیدونی کیه یعنی یکی که فوت ...

شاید..

ولی خب بقیه چی؟

فقط در حد همون افسانه‌اس بنظرم ،اینکه اگه دلتنگ کسی بشی که نمیشناسیش یا نمیدونی کیه یعنی یکی که فوت ...

وایییی مانهوا پروفایلتتتتت

راجع به بقیه‌اش نظری ندارم ، ولی این حسایی که داری جالبه از نظر خودم که بستگی به زندگیِ قبلیت داره ش ...

دقیقا منم این حسو دارم

مانهواش رو تاحالا نخوندم ، حس ددی‌طور و خفنی داد گذاشتمش🐋

مانهوا میخونی کلا؟

اصلا این ددی خداست 

مانهوا میخونی کلا؟اصلا این ددی خداست

مانهواهایی که تاحالا خوندم پسرِ صدفی ، 

جینکس اونم تا نصفه ولش کردم ( در حال آپ باشه خوشم نمیاد ) 

فعلا دارم یه مانهوای جی ال میخونم اسمشم سنگدله اینم درحال آپه اما چون داستانش برام جالب بود ادامه دادم .

اشک‌هایی بر گل پژمرده رو هم صرفا بخاطر کاراکترِ مردش خوندم اونم ول کردم🤡

هیـچ‌و‌پـوچ  

مانهواهایی که تاحالا خوندم پسرِ صدفی ، جینکس اونم تا نصفه ولش کردم ( در حال آپ باشه خوشم نمیاد ) فعل ...

همه اینا رو خوندم 

ببین برو کیلینگ استاکینگ رو بخون دارککک ترینه 

و پسر صدفی رو خوندی ؟🌚

نقاش شب و شبی در ساحل هم بخون

کد رمز انازستازیا که خداست

و جی ال🌚

خاطرات افکار کثیف رو بخون

اشک روی گل پژمرده ازش خوشم نمیاد

و جینکسسسس آدم رو دق میده

این سن منم اینا رو تجربع کردم

خیلی حس خوبی داشتم ولی. 

یه چیزایی رو حس میکردم ک بعضی وقتا. خوب بود

بعضی  وقتا نه. 

دلهره عجیب. 

یه خوابایی ک دنباله داشت. 

هنوزم دارم. 

گاهی انقد خوابام واقعی میشن ک خودم میگم امشبو یجور بشه نخوابم. 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

این سن منم اینا رو تجربع کردمخیلی حس خوبی داشتم ولی. یه چیزایی رو حس میکردم ک بعضی وقتا. خوب بودبعضی ...

خاله من بیشتر از ۳ ساله که اینطوری ام

ریپ نخورد *

اینایی که گفتی جزو معروف‌ترین مانهواهاس🐋 ، 

کیلینگ استاکینگ بنظر خوب میاد داستانش ، میخونم 

راجع به ژنیا هم من خودم یه دوره قبل اینکه مانهواش رو بخونم روش کراش بودم هاح 

جینکس رو دقیقا بخاطر همین دق دادناش ول کردم .

هیـچ‌و‌پـوچ