سلام خانم ها میخواستم بگم که من همیشه تولد برای بچه هام که میگیرم طرفای همسرم و همرو صدا میکنم وتو این چند سال اثلا خانواده ی خودمو صدا نکردم چون همسرم دوست نداره خانواده امو صدا کنم میگه خانواده ام اونطوری راحت نیستن حالا منم دیدم که خانواده ی من رو صدا نمیکنه گفتم این سری به هیچ کس نمیگم ونگفتمم فقط یه جاری بزرگتر از خودم دارم که صبح روز تولد خونمون بود وپسرم که تولدش بود گفت زن عمو مامانم نمیخواد هیچکس رو صدا کنه منم تولد اینطوری دوست ندارم میشه شماام بیایید بعد منم موندم تو رودواسی گفتگ آره بیایین مهراد هم تنها نباشه البته خواهر برادراش هستن ولی خوب با پسرش همسنن منم گفتم بیایید اونام اومدن بعد که مهمونی تموم شد منم استوری کردم فقط عکس پسرم با پسر عموش رو بعدش هم تازه همه دلخوری ها ناراحتیها شروع شد هرچی من گفتم خواهرشوهرم با جاری کوچیکم ولم نکردن به خدا خواهرشوهرم از بچگی تاالان واسه بچه ی من جز اینکه یه اسمارتیس بخره هیچ کاری نکرده بهم میگه من کلی زحمت مهرادرو کشیدم اونوقت ژیلا رو صدا کردی یعنی جاری بزرگه وکلی پشت سرش بدو بیراه کع همیشه پشتت حرف میزنه وکلی چیزای دیگه میخواستم بگم آیا من اشتباه کردم
اصلا اینا بدور کرونا چی؟؟؟ از همون اول نباید قبول میکردی ک خانوادت نباشن راحت نیست ک نیست
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
شوهرتون اشتباه کردن ک باعث شد این مشکلات شکل بگیره
واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤