من اصن اهل پس انداز نیسم ینی پولی نیس ک پس انداز کنم چیزی دستم میاد واس خودم با بچم یچی میخرم آبجیم مجرده ۱۵ سالشه خیلی دلش گوشی و هدفون میخاد اما بابام اینا انق مشکل دارن ک ب اون نمیرسه عروسی داداشمم چن وقت دیگ شاید بعد کرونا یا عید باشه گفتم کم کم پس انداز کنم تا اون موقع لنگ پول لباس و ارایشگا نباشم شوهرم اونموقع از پس چی بر بیاد کادو و لباس و ارایشگا و بچه الان ۲۰۰تومن دارم میخاستم ببرم حسابم بریزم کم کم پس انداز کنم از یه طرفم دلم میخاد واس آبجیم هدفون بخرم خوشحالش کنم چیکا کنم☹
خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫
تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: «از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
حتما همینکار و میکنم من خودم تا ب الان چ مجردی چ متاهلی طمع کادو یا سوپرایز و نچشیدم اما دوس داشتم اون مث من حسرت ب دل نمونه وسعم نمیرسه براش گوشی بگیرم اما هدفون چرا
باورت میش اشکم جمع شد کاش داشتم از سختی درشون میاوردم اما امان ک از دستم کاری برنمیاد😔
منم دقیقا مثل خودت خواهرم 15 سالشه دلش گوشی میخاد تو سنه غروره دوستاش همه دارن هی بهش تیکه میندازن خواهرمم خیلی خیلیییی حساس یه برادر 9ساله هم دارم وضع مالی خانوادم هم خوب نیست واقعا بعضی وقتا دلم میخاد از این همه ناراحتی دق کنم بمیرم ولی ناراحتی خواهر برادر یا شرمندگی پدر مادرمو نبینم😔
منم دقیقا مثل خودت خواهرم 15 سالشه دلش گوشی میخاد تو سنه غروره دوستاش همه دارن هی بهش تیکه میندازن خ ...
واقعا درد بدیه درک میکنم خیلی من ازدواج کردم کاری از دستم برنمیاد براشون کنم شوهرمم آدم خسیسه دوس نداره من واس خانوادم خرج کنم این پولم یواشکی جمع کردم😔