2777
2789
عنوان

بچه به نظرتون الان کسی ۱۰،۱۲ میلیون پول سرویس کریستال نیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 20 پست
خب حیفه چرا برای مهمون نمیاری مامان من کلا برای مهمون کریستال استفاده میکنه  

خب ظرف و ظروف دیگه هم دارم

از این فانتزیا بیشتر خوشم میاد 

احساس میکنم کریستال خیلی مامان گونه س واسه خونه مامانا و مامان بزرگا قشنگه 😁

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
آره بابا من خالم داره جهیزیه درست میکنه کریستال برای پذیرایی خریده بالای ۲۰ تومن شد 🥴🥴 پیش دست و ...

خدا از این خاله قسمت کنه نشتری من شه 😁😁

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخمن مدل اوریون  سرویس پذیرایی

خیلی گرونه . هرچند ارزش داره ولی برا یه عده شرایط اقتصادی خیلی بد شده .چون برنده ارزش داره

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
خیلی گرونه . هرچند ارزش داره ولی برا یه عده شرایط اقتصادی خیلی بد شده .چون برنده ارزش داره

اره یه عده خیلی براشون مارک و برند مهمه

من خودم اینجوری نیستم خیلی

بیشتر از اینکه استفاده نمیشه بدم میاد 

😂😂😂 اون میره تو بازار انقد راه میره و وسواس بخرج میده که حد نداره  یه دونه دختر بیشتر ندار ...

مامان منم موقع جهاز همینجوری بود .بیچارم کرد الان کلی وسایل دارم که بعضیاشو هنوز از کارتن درنیاوردم 

دلم میسوزه واسه اون پول بی زبون