2777
2789

اقا میخوام سرویسمو بفروشم

میخوام ببینم کسی میخره یا ضابع میشم 😁😁

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

عکس بذار .چی هست؟ پذیرایی یا برنج و خورشت و...؟

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرمنه؟ مال کجاست؟ برندش؟  من به شخصه عاشق کریستالم. چیز خوب باشه و پول داشته باشم بله، می‌دم. ...

ناخمن آلمان 

طرح اوریون 

والا من گذاشتم تو کابینت اصلا استفاده نمیکنم 

چینی هم واسه پذیرایی دارم

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اره هستن که میخرن بزار دیوار 

واقعا؟

من راستش خودم نمیخریدم اگه از اول نداشتم

سرویسم‌نوعه کلا یکی دوبار بیشتر استفاده نشده

ناخمن آلمان  طرح اوریون  والا من گذاشتم تو کابینت اصلا استفاده نمیکنم  چینی هم واس ...

خودم بوهمیا رو بیشتر از ناخمن دوست دارم‌. ولی ناخمنم خوبه. بذار دیوار علاقمندان کریستال حتما می‌خرن‌. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم