2777
2789
عنوان

چیکار کنم زودتر زایمان کنم؟؟

242 بازدید | 15 پست

الان هفته ۳۵ هستم دوس دارم دیکه ۳۷ زایمان کنم انشالله ...دکتر میگه تا ۳۹ صبر کن ولی از مدفوع کردن جنین و یسری اتفاقا میترسم..بهم میگن از الان شربت زعفران بخورم

ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هنوز زوده که چرا دوس داری زود تر از موعود بچت دنیا بیادوزنش تو سنو هات خوب بود مگه طبیعی نیستی بعد هیچ چیزی همینطوری بدون مشورت نخوری که خدای نکرده واسه بچت بد باشه اگه زیر نظر دکتری یا ماماو اینا هستی ازشون کمک بگیر

منم که سزارینم اتفاقا ولی دوس دارم همون چهل هفته زایمان کنم ولی برا ده روز جلو تر برام نوبت زد

الان چند هفته ای؟

ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم..

به هیچ وجه برای زایمان زودرس عجله نداشته باشین.... کسی این حرفو بهتون میزنه که زایمانش توی 33 هفته بوده..... اگه قرار باشه خطری جنینو تهدید کنه 37 هفته فرقی با 39 هفته نداره، تنها تفاوتش این هست که زایمان  بهتره سیر طبیعی خودشو داشته باشه..... هر روزی که جنین در بدن مادر میگذرونه یه موهبت الهیه برای روند تکاملی بهتر اون نوزاد.... با استرس بیجا منجر به اشتباهات جبران ناپذیر نشین.....