الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره برای خودمم پیش اومده. ولش کن بهش فک نکن هرچی بهش فک کنی و پشیمون شی و اعصابتو خورد کنی حالت بدتر میشه. سعی کن انرژی مثبت بفرستی سمتش پیامت هرچی بوده خوب نبوده که پشیمونی همش توو ذهنت تکرار کن اصلا موضوع مهمی نیس مطمئنم هیچ مسئله ای پیش نمیاد. واقعا همینطوری میشه ها استرس هرچی رو از اونور داری رفع میشه یهو میبینی بهر دلیلی یا طرف نمیخونه یا بخونه زیاد جدی نمیگیره خلاصه اوضاع اونطوری که تو ازش وحشت داری پیش نمیره مطمئنم من این روش و خیلی جاها بکار بردم و واقعا به خیر گذشته. چون کاریه که شده
ممنونم عزیزدلم.. خیلی قوت قلب بودی برام.. کااااملا درست گفتی، بهش فکر نکردم و ظاهرا اونی که براش پ ...
خداروشکر. خوشحال شدم. زندگی هم همینه بعضی مسائلو باید رها کنی ناخوداگاه به بهترین شکل حل میشن. اگه حتی یه لحظه هم تونستم حالتو خوب کنم و ارومت کنم برام دعا کن عزیزم یه مشکلی دارم خدا حلش کنه فقط هم از دست اون برمیاد از من خارجه. التماس دعا دوست خوبم