2777
2789

واسه من دوبار اومده خونه نبودم داده همسایه.

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب چرا میخندی سوال بود برام 

من شماره پستچیمون دارم هروقت قراره برام بسته بیاد باهاش هماهنگ میکنم😂😂😂

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

من چند وقت پیش  مانتو سفارش دادم  پستچی اورد خونه نبودم داده بود همسایه بالایی 

همسایه بالایی هم قشنگ بسته منو باز کرده بود

رفتم گرفتم ازش خجالتم نکشید بسته ی باز شده رو بهم داد!!! فضوووول!!! حالا خوبه روشم نوشته بود ارسال شده از فلان مانتو سرا!!!!

🧸🤎

😂😂😂منم یبار همسایمون نمیدونم چی سفارش داده بود که مامور پستشون آ ورده بود و همسایمون نبودن مامور ...

پست باشه هزینه نداره ، تیپاکس بوده شاید ، اونم قبل از اومدن همیشه زنگ میزنه ، پستچی محله ما اگه کسی نبود بسته رو به یکی از همسایه ها تحویل میده تا برگشت نخوره

بعد همسایه آورد تحویل داد؟ 

اره گفتن واسه شما اورده بودن.

البته من همسایم مغازه داره.میدن اونجا برگردم خونه همون دم در میگن پستچی اومده بود میدن

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
خوش به حالت چه خوب  کاش منم داشتم شمارشو

هروقت قراره برات چیزی بفرستن بگو شمارت رو بسته بنویسند باهات تماس میگیرن 

من همینجوری شمارش پیدا کردم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

اومدن در خونه ما، شوهرم نبود منم نمیتونستم برم پایین بگیرم

گفتم بده مستخدم نداد گفت نمیتونم بابد بیاید ادارهرپست کتبی بنویسید که بدم به مستخدم!

بنده خدا برگشت اداره پست. شوهرم دوسه روز بعد رفت خودش تحویل گرفت

کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟
من چند وقت پیش  مانتو سفارش دادم  پستچی اورد خونه نبودم داده بود همسایه بالایی&n ...

منن نمیتونم خودمو کنترل کنم باید بسته همسایه رو باز کنم. 

یبار برای همسایمون روغن خراطین آوردن دادن به ما گفتن نیستن 

منم آوردم گذاشتم رو میز تا اومدن ببرم بدم 

هی رفتم برداشتم گفتم بذار باز کنم ببینم چیه بعد گفتم نه زشته 

خلاصه چهار پنج بار این کارو تکرار کردم 

آخر سر دلو زدم به دریا باز کردم 

بعد بردم دادم به همسایمون با کلی خجالت که چرا بازش کردم 

بعد هی میخواستم بحث عوض کنم که نگه چرا باز کردی 

هی گفتم برای چی استفاده میشه یعنی اصله 

اونم یه خانم 40 ساله بود هی میگفت چیزی نیست میخوام بزنم بازوهام بزرگ شه قشنگ شه 

درست میگی کاش میگفتن بنویسن روش شمارمو 

حالا ایندفعه که گذشت از دفعه بعد حتما بگو انقدر استرس نکشی