2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین آیین نامه چطور؟ 

اونم بار دوم بار اول یادم رفته بود امتحانم کیه فک میکردم هفته بعدیه نگو خبردار شدم ک فرداش امتخان دارم اونم ساعت هقتو نیم شب بم پیام دادن ک کاردکس رو برم واسه تحویل کاردکس ک فردا ازمون بدم بعد منم اونموقع یه مشکلی برام پیش اممده بود نخوندم بار دوم قبول شدم باهیچ غلط بار اول شش غلط داشتم ک قبول نشدم ببین نخونده هم بری شش غلط داری انقد اسونه 

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
میفروشم ۳۰ تومن فایل کامله خودم ی بار خوندم بدون غلط قبول شدم

چندتا سواله؟ 

از کجا داری شما سوالارو؟

از کجا معلوم درست باشه یعنی همونایی که شما میدین حتما بیاد تو آزمون؟

چندتا سواله؟  از کجا داری شما سوالارو؟ از کجا معلوم درست باشه یعنی همونایی که شما میدین حتما ...

عزیزم تو گوگل سرچ کنtest driver یه آزمون کامل و جامع میاد که ۴۰ تا آزمون داره و همونا سوالای امتحانن من با خوندن همین سایت قبول شدم دفعه اول

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
من اونجایی که باید پامو آروم از کلاج بردارم و گاز بدم نمیتونم ماشین خاموش میشه

باید تعاد ایجاد کنی فک کن مث ترازو دادگاه همون طور ک پاتو اروم از رو کلاچ ورمیدار همونطورم گاز بده یهو پاتو ورداری و گاز ندی ماشین ریپ میخوره خاموش میشه اگرم یهو  زیاد گاز بدی خو ماشین دور میگیره و کنترلش از دستت میره 

چندتا سواله؟  از کجا داری شما سوالارو؟ از کجا معلوم درست باشه یعنی همونایی که شما میدین حتما ...

چون خودم رفتم سرجلسه دقیقا همین سوالا بود

که لو رفته

حتی گزینه هاشم همین بود

سوالا با جوابه

اینم نمونش

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂