2777
2789
عنوان

دیدن شوهرم بعد از ۳ ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 101 پست
کشیدم همه این روزا رو  اول کلی بد طاقتی کردم گریه غصه اما گذشت ورق برگشت من پیشرفت کردم اون زن ...

الان که دارم تایپ میکنم

بغض کردم ولی بخاطر مامانم که غصه نخوره فقط دارم بغضمو قورت میدم

از درون دارم میسوزم

نمیدونم چرا اینجوری شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳ ماهه قهر اومده بودم  سه مورد خیانت در حد پیامک و قرار  گوشی مخفی  دهن بین بود ...

دقیقا عین شوهر من

تو اون ۳ ماه اصلا ازتون سراغی نگرفت؟

حالتون توی اون دوران چه جوری بود؟

الان چی؟

عزیزم نگران نباش خدا بزرگه انشالله همونی میشه که دلت میخواد البته اگر دوسش داری واس رابطه تون تلاش ک ...

چه تلاشی میتونم بکنم؟

غرورمو بزارم زیر پا تا اخر عمر باید تو اون زندگی همه چیو تحمل کنم چون میگه خودت برگشتی

دقیقا عین شوهر من تو اون ۳ ماه اصلا ازتون سراغی نگرفت؟ حالتون توی اون دوران چه جوری بود؟ الان چی؟

زیاد ناراحت نبودم و نیستم چون من تمام تلاشمو کردم هر جوره فکر کنی باهاش راه اومدم کم نذاشتم که ناراحت بشم که اگه این کارو میکردم بهتر میشد .. بهترین مشاوره ها وقت گرفتم نیومد تنهایی میرفتم .. از همه اینا مهمتر من خدایی دارم که همه جوره بفکرمه حتی بیشتر از خودم  

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
زیاد ناراحت نبودم و نیستم چون من تمام تلاشمو کردم هر جوره فکر کنی باهاش راه اومدم کم نذاشتم که ناراح ...

ولی حال من اصن خوش نیس....

شوهرتون هم تا اخرین لحظه اصرار به جدایی داشت؟

اصلا هیچ سراغی ازتون نگرفته؟ چه جور با این شرایط کنار اومدی؟

کنار نیومدم قلبم درد میکنه دارم میرم روانپزشک افسرده ام مجبورم به تحمل

اسمم ریحانه ست .🌺در کوی ما شکسته دلی میخرند و بس🙂رضی به رضائک 💚
ولی حال من اصن خوش نیس.... شوهرتون هم تا اخرین لحظه اصرار به جدایی داشت؟

عزیزم همسر من مترسک خانوادش بود عین طوطی فقط حرف اونارو تکرار میکرد 

مادر و خواهرش منو نمیخاستن اونم بالطبع نمیخاد چون قدرت انتخاب نداشت

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم