2777
2789
عنوان

لکه بینی دارم ۴روزه

400 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من هیچ سابقه نداشتم ۴ روز لک ببینم همیشه ۱روز الی ۲ روزه پریودیم باز میشد اما الان ۴ روزه فقط ببخشید دست شویی که میرم چن قطره میاد اونم خون کدر ...

پیاده روی میکنم ...جوشونده خوردم اما هیچ خبری نی...

اگه تجربه دارید ممنون میشم بهم بگید

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
داروی خاصی مصرف نکردی؟؟؟ من یه ماه که پنی سیلین زده بودم ‌اینجور شدم

نه عزیزم هیچی مصرف نکردم😞😞

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست میزدی من یماه اینجوری شدم تستم مثبت شدولی چون دیرفهمیدم سقط شد

عه....

من از یه روز قبل پری ایطو شدم ۶ ماه از سقطم میگذره ..

خیالم پریوده دیگه تست نگرفتم تا الان که شده ۴ روز هی گفتم باز میشه اما نمیشه😥😥

تست میزدی من یماه اینجوری شدم تستم مثبت شدولی چون دیرفهمیدم سقط شد

ولی علائم هیچی ندارم نه گرفتگی سینه نه تنگی نفس..

نه میل به غذا یا حالت تهوع هیچی...

این چن روز کمر دردم نداشتم تا همی بعد از ظهری که یکم پیاده روی کردم الان کمی کمر درد دارم همین..

بارداری بدون علائم مگه میشه؟🤔🤔

ولی علائم هیچی ندارم نه گرفتگی سینه نه تنگی نفس.. نه میل به غذا یا حالت تهوع هیچی... این چن روز کم ...

من هیییچ علایمی نداشتم ازماه هفت کمی سینه هام تیرمیکشید

حالاشایدم نباشی ولی تست بزن مطمعن شی