2777
2789
عنوان

در راه خدا گزارش بزنین 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست
😘قربونت دخترا همیشه هوای همو دارن

یه سوال الان چیکار کنم وقتی نمیشه گزارش زد چطور حذف کنم از بقیه پرسیدم گفت ساعت ۱۰ صبح برو حذف تاپیک

یه عده باعث شدن زندگیم نابود شه ولی ازشون دورم تا همیشه و محوشون کردم از زندگیم،  با این سایت آشنا شدم   اینجا میام که هوام عوض شه  ،که به دخترم قول دادم خوشبختش کنم 
فدات بشم،آخه من عضو شدم،هنوز هیچی بلد نیستم،فک کنم من زیادی خنگ ام😂😂😂😂😂😝😝😝😝😝

عه تو هم مثه منی دیگه اینجا نیایم توبه کنیم 😁

یه عده باعث شدن زندگیم نابود شه ولی ازشون دورم تا همیشه و محوشون کردم از زندگیم،  با این سایت آشنا شدم   اینجا میام که هوام عوض شه  ،که به دخترم قول دادم خوشبختش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاا بیا تعلیق کنیم😂😂😂

بخدا علط کنم دیگه تو فصای مجازی بیام 😂

یه سوال الان چیکار کنم وقتی نمیشه گزارش زد چطور حذف کنم از بقیه پرسیدم گفت ساعت ۱۰ صبح برو حذف تاپیک

سلام این بار من حذف کردم از این به بعد تو تاپیک حذف بگین براتون پاک کنن پست اول رو بخونین

لینک حذف تاپیک و پست های درخواستی

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

الان دیدم.مثل اینکه تاپیکت حذف شده ها

عه مرسی چطوری حدف شد خدا میدونه 😁😘لطف کردی خاهر ممنون