2777
2789
عنوان

چجوری دهن شوهرمو صاف کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 66 پست
ندارم رمز داره

ن پس هیچ دیگ ...تو عقدی حوصله داریا بزن زیر همه چیز یا فوقش ازش پرینت بخا 

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

له له میزد.۳ ماهه ک اینجوری شده یهووو

ببین هیچوقت حس ادم درمورد پارتنر اشتباه نکنه  

اگه واقعا حست میگه زیر سرش بلند شده پس واقعا خبرایی هستش 

یکیو داره ک بااون رفع میکنه ک سمت تو نمیاد 

وگرنه یا باید میل جنسی اصلا نداشته باشه ک غیر ممکنه یا با یکی دیگ برطرف کرده باشه .فیلمم میتونه باشه ولی خب خودت میگی چت میکنه بیشتر 

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
چرا بدون دلیل جداشدم.من دوسش دارم.باید علتشو بفهمم

زندگی مشترک یروز دوروز نیست عاقلانه تصمیم بگیر نه احساسی اگه فایده ای نداشته باشه جداشی یبارزجر میکشی نه ک با عمرت روزی صد بارزجر بکشی بی توجهی ببینی خیانت ببینی اگه چهارروز دیگه پا بچهای اومدوسط گناه اون چیه زجر بکشه 

بخدا ماتو عقد اینقدروسرشون میزاشتنمون و حالا چندان توجهی ندارن وایی به وقتی که از حالا اینطور باشه خودتو گول نزن نمیگم تلاش نکن براشوهرت وزندگیت چرا تلاش کن برای جذب کردنش راه های مختلف امتحان کن ولی برای رفتن زیر یه سقف و مخصوصا بچه دار شدن اصلاعجله نکن از یه مشاور کمک بگیر تا زوده...اصلانم به این فکرنکن بریم زیر یه سقف درست میشه بچه بیارم پا بند میشه چون بچه تازه خودش باعث فاصله افتادن میشه

جاوید عشق مامان

میتونی یک شب باهم بودنی خودتو بزنی به خواب یا مشغول کاری باشی ولی چشت رو گوشی باشع رمزی زد اینا ببینی یا ببینه چی چت میکنه 

یااینکه با گوشیش تنها شدی بردار تو تلگرام یا واتساپ با شماره ای ک توش هست اون شمارشو وارد کنی و کد میاد میگه فرستادیم به تلگرامت یا واتساپت 

توام پایینش بزنی به صورت اس ام اس کد بیاد و وقتی کد اومد صفحه گوشو بکش پایین کدو بزن 

)شاید ولی با شماره ی دیگ داره کاری میکنه 

شوهرت گوشیش ازیناس ک قفلم باش اس بیاد میاد بالای گوشی

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
دوس ندارم درموردم فکر بد کنه

توکه کاری نمیکنی یه مدت فکر بد کنه چی میشه دیگه از فکر بقیه میادبیرون فکر وزکرش میشه تو وبعد کهمتوجه میشه اشتباه راجبت فکرکرده پشیمون میشه..بیشترم قدرتو میدونه نزار فکر کنه بدون اون میمیری بزار بدونه زندگی ادامه داره...بشبفهمون دوسش داری ولی نه اینکه فکرکنه هرگز ولش نمیکنیومثل کنه چسبیدی بهش اینجوری بدتربه دلش میزنی

جاوید عشق مامان
عقدم اما رابطه داشتم

خوب داشته باشی بایک بجه برگردی بهتره یاالان ؟الان ک اولاشه باید برای دیدنت و باتوبودن له له بزنه وضعش اینه وای بحال یک بچه بیاری

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
توکه کاری نمیکنی یه مدت فکر بد کنه چی میشه دیگه از فکر بقیه میادبیرون فکر وزکرش میشه تو وبعد کهمتوجه ...

تاالان ک عین کنه چسبیدم.۵ سال باهم دوست بودم اخه من خیلی وابستم بهش.بیرون دستشو گرفتم دستمو ول کرد😔

زندگی مشترک یروز دوروز نیست عاقلانه تصمیم بگیر نه احساسی اگه فایده ای نداشته باشه جداشی یبارزجر میکش ...

مشاور تلفنی چندبار زنگ زدم ولی فایده نداشت. ول کردم