2777
2789
عنوان

افزایش قد با یوگا

| مشاهده متن کامل بحث + 7688 بازدید | 45 پست
سلام عزیزم خوبی❤❤ مرسی گلم❤😘

سلام مرسی خوبم 

خواهش میکنم  من 3 سانت با برنامه افزایش قد رشد کردم البته تو چند هفته .. دیگه حوصله نداشتم ادامه بدم.. به امید خدا بازم بعد ازمون نمونه شروع میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مرسی خوبم  خواهش میکنم   من 3 سانت با برنامه افزایش قد رشد کردم البته تو چند هفته . ...

آفرین😍

منم راستش دیگه درگیر انتخاب رشته ام ، اصلا وقت نمیکنم😢

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
اهان چه خوب👍 باهمدیگه میتونیم ورزش کنیم ، هم قد همیم

اره گلم 

اره دقیقا 

تو تاپیک گزارش برای افزایش قد حتما شرکت کن خیلی خوبه خودمم شرکت میکنم گزارش میدم    انگیزه هم میگیریم

اللهم عجل لولیک الفرج...
اره مرسی❤۱۵۳ . تو قدت چنده؟

سلام عزیزم . منم ۱۵۲ هستم .‌میخوام یوگا برم . بنظرت ۳ سانت قدم بلند میشه؟ چون شنیدم همه قد پنهانی دارن و بایوگا ۲ الی ۳ سانت قدشون کشیده میشه . من ۲۶ سالمه .میخوام برم یوگا به امید اینکه یکمی بلندتر دیده بشم . مربی ام گفت میتونی تا ۳ سانت بلندتر دیده بشی، قوس کمرتو درست میکنم با حرکاتی که بهت میدم و حالت بدنیتو هم اصلاح میکنم .