2777
2789
عنوان

هیچ کس یعنی تو این نی نی سایت نیست جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 30 پست
نه نمیشه میگه تو دعوت نبودی و هزار تا چشم و‌ابرو و‌حرف برام درست میکنند مولا میگن دیدی اون روز اومد ...

خب گفتن که گفتن چقدر سخت میگیری 😄 برو کار خودتو بکن چیزیم گفتن به روی خودت نیار اصلا، به همسرت هم بسپار خبر کشی نکنه که اعصابت بهم نریزه، حیف پوستت نیست حرص بخوری؟ 😁برو اینجوری همسرت هم راضی میشه رو مخت نیست دیگه راحت میشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب گفتن که گفتن چقدر سخت میگیری 😄 برو کار خودتو بکن چیزیم گفتن به روی خودت نیار اصلا، به همسرت هم ب ...

میگم منو راه نمیدن 

قشنگ‌جلو‌روت میگن برا چی اومدی کی میری بیرون قشنگ تو‌روت 

مثلا همین ‌دو روز پیش تا فهمید مادرش اینا همه با هم دارن میرن مسافرت و ما نمیتونیم بریم باهاشون شروع کرد بهونه گرفتم تو بدی همه الان با مادرشوهراسون خوبن تقصیر تو 

این خونه چرا کثیف چرا میز خاک داره شما ها همتون کثیفید 

گفتم شماها یعنی کی؟؟ گفت تو مادرت خانوادت منم سروع کردم گفتم مادر خودت 

میگم منو راه نمیدن  قشنگ‌جلو‌روت میگن برا چی اومدی کی میری بیرون قشنگ تو‌روت

خب پس راهش اینه قشنگ بشینی به همسرت بگی اینجوری رفتار میکنن اگرم جلوی همسرتون اینجوری رفتار نمیکنن وقتایی برین که با هم باشین نتونن چیزی بگن اصلا از کنارشون نرین اونور. اگه جلو روی همسرتونم تکرار کردن خب خودش میبینه شاید دیگه اصرار نکنه که باید بیای

و‌منم عصبانی شدم یه ذره چایی ته لیوان پرت کردم صورتش

من اگه جای شما باشم مظلوم نمایی میکنم، تو خونه اصلا از مادرش بد نمیگم، بعد اون خودش رفتار مادرشو میبینه میفهمه طرف شما رو میگیره 

خب پس راهش اینه قشنگ بشینی به همسرت بگی اینجوری رفتار میکنن اگرم جلوی همسرتون اینجوری رفتار نمیکنن و ...

مشکل این نیست 

نمیریم خب 

مشکل اینه ک همسرم در درون خودش اینو نقطه ضعف میدونه دلش میخواد با مادرش باشه ولی نمیتونه 

میخواد منم باشم ولی نمیشه قبول کرده در طاهر ولی درونش پر از خشم چون مادرشو میخواد حنع خانواده رو با من میخواد ولی چون مادرش هم کوتاه نمیاد 

عقده شده و ب من حمله ور میشه 

نمیدونم دقیق متوجه موضوع میشید یکم پیچیده هست 

راه حل پیدا نمیشه کرد 

من ابان

خب راستش روابط فامیلی اهمیت چندانی برای تو نداره برای همون هم هست که زیاد تو رفتار گفتار و کردارت ملاحظه نمیکنی البته یه جورایی حق هم داری چون اونام اونطوری که باید باهات خوب نیستن و تو میبینی که تفاوت قائلن،از طرفی هم شوهرت مخصوصا بعد ازدواج علاقه زیادی پیدا کرده برای تو جمع خونوادش بودن،و مدام زندگی خودشو با بقیه مقایسه میکنه و ناراضیه خودش آدم شوخ و مجلس گرم کنیه پس در هر صورت بهش خوش میگذره و حتی بدونه تو بیشتر جلوش بازه ولی این بهونرو میاره که تورو تحت فشار قرار بده،شاید هم گاهی احساس کمبود کنه ولی مطمئن باش به اندازه کافی به فکر خودش هست

اون مرد تو زندگیتون از خیلی چیزهای تو ایراد میگیره که یکیش هم همین روابط خونوادگیتونه.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

دلش یه زندگی نرمال میخواست ک نشد 

الانم ک کارمون ب جدایی کشیده شده 

سر این موضوع حسابی منو کتک زد و خون مالی راهی بیمارستان 

موضوع ساده در عین حال واکنش خیلی شدید ک