2777
2789

ب خدا هزار تا تاپیک گذاشتم 

چرا هیچ کس جواب نمیده 

اختلاف بر سر مادرشوهر و خواهر شوهر ب طوری ک جنگ و‌خون ب پا میشه ۸ سال درست نشده و نمیشه 

شوهر بچه ننه و وابستگی داره ب مادر خب حق داره مادرشه 

کفتم قطع رابطه کنم ک کردم ولی شوهرم دوست نداره 

اونا از خوداشونه منو نبینند منم ک متنفر از همشون 

میگن هر وقت خواستی بیای (همسرم) خودت بیاو بچه ها اون (من) با خودت نیار 

ولی همسرم دوست داره منم باشم بهش میگم بابا من بیام دعوا میشه قبول کرد خلاصه ولی همش ناراحت 

ناراحت ک داداش بزرگ با زنش میره خواهرش با دامادشون همه جمع جمع ولی من نیستم و اون تو اون جمع انگار ... یه حس بد داره همه بهش میخندن 

و این سرخوردگی باعث‌شده منو اذیت کنه ک تو‌مشکل داری تو بامادر من بد هستی ببین دور ور مادر من چه قدر شلوغه اونا فقط تو‌رو‌راه نمیدن پس تو‌بد هستی 

خب

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر چی دعوا کردین؟مادرش کسی هست که بچه هاشو در هر شرایطی کنار خودش نگه میداره.عین مادرشوهر من.

دیگه بگو سر چی داوا نکردیم 

۸ سال فقط داوا تا این تعطیلات ک چند روزه الان ک داستان وحشتناکم دوباره زندگیمو داغون کرد

من مجردم تجربه ندارم در این مورد ولی بنظرم اگه نظر همسرتون براتون مهمه باهاشون برین خب، به حرفای ماد ...

نه نمیشه میگه تو دعوت نبودی و هزار تا چشم و‌ابرو و‌حرف برام درست میکنند مولا میگن دیدی اون روز اومد پشت سر عروس فلانی حرف زد بعد زنگ میزنند عروس ک پشت سرت من بد بخت حرف زدم و من از همه جا ببخبر کلا تو فامیل بده شدم یه کارایی میکنند شاخ در میاری

دیگه بگو سر چی داوا نکردیم  ۸ سال فقط داوا تا این تعطیلات ک چند روزه الان ک داستان وحشتناکم دو ...

آخه سر چی؟سر اینکه چرا اینو گفت چرا این کارو کرد؟

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...