2777
2789

سلام

پسرم 20 ماهشه

وزنش حدود 10 کیلوس،وزن تولد 3 کیلو

تحرکش بالاس،یه لحظه یه جا بند نمیشه

شما میدونید بچه این سنی چند قاشق برنج یا چقدر مرغ اندازشه؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ده قاشق دوازده قاشق خودش کافیه...

خرد خرد بده بخوره.

صبحانه...میان وعده...ناهار...عصرانه....شام....وعده قبل خواب...

مال منم ۲۰ ماهه هستن،نزدیک ۱۱ کیلو

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
حدود ده قاشق دوازده قاشق خودش کافیه... خرد خرد بده بخوره. صبحانه...میان وعده...ناهار...عصرانه....ش ...

قاشق کوچولو بچه منظورتونه؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

بچه ها با هم متفاوت هستن. 

پسر خودم بیشتر اهل سبزیجات و لبنیات و میوه ست 

دخترم غذا خوردنش و اشتهاش به غذا بیشتره 

دخترم 18 ماهشه یه کفگیر کوچیک برنج با یه قوطی کبریت مرغ تقریبا

نور خواهی مستعد نور شو.... 

ممنون از نظراتتون