2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

2427 بازدید | 15 پست

دو روزه ابروامو فیبروز کردم همه میگن اشتباه کردی اطرافیان زدن بعد از اولین شستشو پاک شده دارم دیوونه میشم

هواتو از سرم بیرون نکردم تو تنها حسرتم روی زمینی😔 

من چنتا مورد دیدم فیبروز کرده بودن خوشگل شده بود 

بعد اولین شست و شو مدادم پاک نمیشه😂

ولی به مرور کمرنگ تر میشه جلوه اولیشو نداره 

من خودم خیلی دوست دارم اگه بشه انجام میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چنتا مورد دیدم فیبروز کرده بودن خوشگل شده بود  بعد اولین شست و شو مدادم پاک نمیشه😂 ولی به ...

دختر عموم زده بود شسته بود خیلیییی کمرنگ شده بود در حدی ک رفته بود پیش آرایشگر ک پولشو پس بده چون سرش کلاه رفته

منم اینو ک شنیدم از سرم دود بلند شد فردا قراره بشورمش همش استرس اینو دارم بشورم و پاک بشه

عزیزم کاریه که انجام دادی دیگه به این فکر نکن که اطرافیان چی میگن تموم شده رفته

بخاطر هزینه ای ک کردم ناراحتم ولا

دختر عموم زده بود شسته بود خیلیییی کمرنگ شده بود در حدی ک رفته بود پیش آرایشگر ک پولشو پس بده چون سر ...

حتما جای خوبی نرفته 

موادش خیلی مهمه احتمالا پوستشم خیلی چرب بوده 

نگران نباش اگرم خوب درنیاورده بود طوری نیست میری یه جای خوب واست درستش کنه

حتما جای خوبی نرفته  موادش خیلی مهمه احتمالا پوستشم خیلی چرب بوده  نگران نباش اگرم خوب د ...

وااای باز یه هزینه دیگ

من بابت پولی ک دادم دارم حرص میخورم

منم روز سومم،،،بعد از شستن کلا خطوط محو میشه که عادیه بعد از ۲۰الی ۲۸روز خطوط از زیر پوست نمایان میشه،یکماه باید صبر کنی که بعدشم نوبت ترمیمه که دیگه فیکس میکنن برات،،نوع پوست و مواد و مهارت اونی که انجام میده هم مهمه

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
منم روز سومم،،،بعد از شستن کلا خطوط محو میشه که عادیه بعد از ۲۰الی ۲۸روز خطوط از زیر پوست نمایان میش ...

برای ترمیم دوباره باید پول بدی