2789
عنوان

فروشنده عوضی مسخرررم کرد جلو شوهرررم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5714 بازدید | 222 پست
دلم نمیخاد فک کنه با من بودن گرچه مطمئنم ک فهمید ... همینطورم اعتماد ب نفس ندارم 😭😭😭پوستم سفید بو ...

غصه نخور بیخیال زیبایی به اخلاق نه به صورت

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اعتماد بنفس تو ازدست نده واسه منم پیش اومد با شوهرم رفتیم کافه یه دختر حدود ده دوازده سال با م ...

من جای مامانش بودم میزدم تو دهنش قشنگ.از این سن بخواد چرت و پرت بگه وای به حال بزرگیش

مادر شوهرت چی میگه بهت  خب بهش محترمانه بگو ک اینطوری باهات حرف نزنه  اخه ب کسی چاق یا ل ...

همش میگ فلانی. چ هیکلش خوبه یا مثلا میگ دختر فلانی رو میخواستم واسه پسرم بگیرم درشت بوذ اخه (اسم شوهرم )از زن درشت خوشش میومد ... وااای چ لاغری نشگکنی فلان نشی ... مثلا بچمو میگیرم بغلم میخنده میگ استخونات نشکنه نیوفتی  هررررهررر 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
وا چه پرو چی گفت 

قبلا تاپیک زده بودم راجبش 

ما رفته بودیم شلوار بگیرم با نامزدم بعد من پام یکم پره دختره دید برداشت کوچیک ترین سایز شلوار رو داد گفتم این ب من نمیشه گفت نه میشه  بپوش و فلان پوشیدم اصلا تو پام نرفت دروغ نباشه ۵ تا شلوار بهم داد همش سایز کوچیک 

منم مجبور بودم هی شلوار رو بدم ب نامزدم ک بده ب اون دختره عوض کنه (بماند ک دختره چقدر لاس میزد اون موقعه)

بعد آخر سر برگشت ب نامزدم گفت اینو بده بپوشه این تنش نشه دیگ هیچی 

بعد اون تا دو روز اصلا احساس کردم نامزدم یکی دیگ شده

ببین منم لاغر شده بودم یه زمانی بخاطر حرص و جوش زیاد.بعد کلی زور زدم چاق بشم نشدم هی حرص میخوردم چرا ...

کاش میتونستم بیخیال بشم ممنونم عزیزم 

نه بابا با شما نبودن صد در صد توو گوشيشون چيزي نشون دادن

کاش اینطور  ک میگی باشه ولی اون دختره اصلا تو گوشی رو نکاه نکرد 

همش میگ فلانی. چ هیکلش خوبه یا مثلا میگ دختر فلانی رو میخواستم واسه پسرم بگیرم درشت بوذ اخه (اسم شوه ...

هر هر کوفت هر هر زهرمار زنیکه مزخرف😒😒😒😒چرا سکوت میکنییییی اخه دوبار جوابشو محکم بده گالشو ببنده.تورو خدا نیاین ریپ بزنین منو بگین مادره احترامش واجبههه