2777
2789
عنوان

به نظرتون من چه جور زنی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل بی خار کجاست؟؟

همسرت خوبه ،خودتم تلاش کن انشالله اوضاع مالیتون بهتر شه ،شرایط اقتصادی برا همه مشکل درست کرده ،با این تفاوت که همسر شما اخلاقیات خوبی دارن،خیلیا هم شرایط مالیشون بده هم اختلاف دارن  

یه خرده قدر زندگیتو بیشتر بدون 

چطور

نمیتونی ذهنتو معطوف ب یک یا دو جنبه مثبت کنی میگردی و جنبه های منفی رو پیدا میکنی در عین اینکه میدونی جنبه های مثبتم وجود واره.

اگر عنوان تاپیکت اینطوری بود ک من مسکلات مالی دارم مستاجرم ولی شوهرم اخلاقش خوبو مهربونه عادی بودی ولی چون خودت جنبه های مثبت اول جلوی چشمت میاد بعد منفیا پنچرت میکنه دو قطبی

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

عزیزم اینهمه از خوبی های همسرت گفتی برو خدارو شاکر باش...

توو مفاتیح دعای رزق هست بعد از نمازهای واجبه حتما بخون... ذکر ایام هفته هم فراموشت نشه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
یعنی تاثیر داره؟

آره خیلی... صد در صد 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)