2777
2789
عنوان

کدوم از این خونه ها؟؟؟؟

408 بازدید | 17 پست

بچه ها شما بودید کدومو ترجیح میدادید؟

۱.اینکه یه خونه ویلایی ۳۰۰ متری تو منطقه متوسط رو به پایین که خودتون دوبلکس و خیلی شیک بسازینش

۲. یا یه خونه اپارتمانی ۲۰۰ متری تو بهترین نقطه شهر و نسبتا شیک (نه به شیکی مورد اول)

البته ما شهرستانیم و اختلاف مناطق در حد تهران نیست..

فرض کنید که ۵۰ سالتونه و این خونه رو دیگه تا اخر عمر توش زندگی میکنید..انتخابتون کدومه؟ دلیلتونم بگید

مورد یک .چون من ترجیح میدم داخل خونم خیلی شیک و عالی باشه و تو خونه راحت باشم محلش مهم نیس

عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو  بی تو بغل میکنم،بغضمو  حل میکنم تو گریه هام ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولی رو انتخاب میکنم

چون اصلا از آپارتمان خوشم نمیاد

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

اگه اختلاف محله و ادمهاش اونقدرا زیاد نیست خونه ویلایی

یک عدد به قول بچه ها تییییچر  انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻‍🏫👩🏻‍🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍

اپارتمان ۲۰۰ متری

چون هم خونش خوبه هم منطقه  خوبه این دوتا کنار هم خوبه 

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم