سمیراااااااا مدیر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 171 عنوان کیا ۴۰ سال به بالا هستن و آی وی اف کردن و موفق شدن ؟ لطفا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 18674 بازدید | 24 پست دوستان عزیز نی نی سایتی کیا سنشون بالای ۴۰ سال هست و آی وی اف کردن و موفق شدن ؟ یا موفق نشدن ؟و کدوم کلینیک رفتن ؟ تو رو خدا بیاین نظرات خودتونو بگید 1400/03/15 | 23:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_مامان31 عضویت: 1393/11/20 تعداد پست: 18898 چی بگم اصلا نمیتونیم با بچه کنار بیایم ازاون طرفم از نبودنش میترسم نباشه که نمیشه. درسته سخته اما حداقل یکی خوبه. دیر میشه حتما برو .منم یکی داشتم و دیگه نمیخواستم بعد فهمیدم بخوامم نمیشه الان پشبمونم. دکتر میگه فقط راهش همینه اونم دیر تر بشه نمیشه
سمیراااااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 171 منم 35 سالمه،شما نامید نیستید مثل من فکر نمیکنید دیرش شده راستش عزیزم من آز ذخیره تخمدان داده بودم و ۱۰ بود و فکر کردم حالا حالا وقت دارم . چون با توجه به سن من این ذخیره تخمدان خیلی بالاست
عشق_مامان31 عضویت: 1393/11/20 تعداد پست: 18898 عجله کن عزیزم من اشتباه کردم پشت گوش انداختم و شنیدم که کلینیک ها بالای ۴۱ سال را آی وی اف نمی کنن من رفتم اما این ماه پریود نشدم بعد از ده روز .دکتر قرص جلوگیری داده دو هفته بخورم بعد برم داروهای ای وی اف رو بگیرم
عشق_مامان31 عضویت: 1393/11/20 تعداد پست: 18898 راستش عزیزم من آز ذخیره تخمدان داده بودم و ۱۰ بود و فکر کردم حالا حالا وقت دارم . چون با توجه به سن ... منم دادم ۱ و یک دهمه. دکتر گفته شانست خیلی کمه
سمیراااااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 171 همسایه ما ۵۰ و خورده ای بود بعد سااااالیان سال باردار شد با ای وی اف😭😭😭یه دختر ناز د ... مطمنی عزیزم؟ شاید تخمک اهدایی گرفته ؟ می تونی ازش بپرسی کدوم کلینیک رفته و راضی بوده
سمیراااااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 171 استارتر عزیز اینی که میگم عین حقیقته سه ساله قبل ما چهار تا خانم بودیم برامون جنین انتقال دادن اولی ... چه جالب عزیزم . میشه لطفاً بگید کدوم کلینیک رفتید و آیا راضی بودید ؟ راستش من خراسان هستم و دنبال یه کلینیک خوب هستم
بارانی555 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 12852 راستش عزیزم من آز ذخیره تخمدان داده بودم و ۱۰ بود و فکر کردم حالا حالا وقت دارم . چون با توجه به سن ... انشا الله همتون به حاجتتون برسید واسه منم دعاکنید جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی.... (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
برنا11 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 7187 چه جالب عزیزم . میشه لطفاً بگید کدوم کلینیک رفتید و آیا راضی بودید ؟ راستش من خراسان هستم و دنبال یه ... من ارومیه رفتم اون خانومه ۴۵ساله گفت چند سال قبل صارم اس وی اف کرده بود ومنفی شده بود ولی قسمتش ارومیه شد
سمیراااااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 171 من ارومیه رفتم اون خانومه ۴۵ساله گفت چند سال قبل صارم اس وی اف کرده بود ومنفی شده بود ولی قسمتش اروم ... اسم کلینیک چیه عزیزم ؟ خصوصیه یا دولتی
برنا11 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 7187 اسم کلینیک چیه عزیزم ؟ خصوصیه یا دولتی دکترتیزرو خصوصیه بعضیا اول بار نتیجه میگیرن بعضیام بعداز چندبار فقط خدا باید بخواد