2777
2789
عنوان

درد دل یه بی کس و کار 😔😔😔😔😔

748 بازدید | 77 پست

از وقتی خودمو شناختم وسط دعوای پدر مادرم بودم پدرم یه ادم عصبی که مشکلات روانی زیادی داشت و معتاد بود مادرم مرتب کتک میخورد حامی نداشت که طلاق بگیره بابابزرگم میگفت جداشی میکشمت  مادرم تعریف میکرد میگفت شب تا صبح تورو میبستم پشتم با چادر و کارامو میکردم اگه جیکت در میومد هم تورو میزد هم منو میگفت خفه کن توله رو تو محیط بدی بزرگ شدم اون مادرمو میزد و منم گریه میکردم هلش میدادم با تمام زورم سعی میکردم جلوشو بگیرم اسیب نزنه تمام بچگیم اینجوری گذشت بزرگ شدم چهرم معمولی رو به پایین بود و ریز جثه بودم بخاطر اینکه ۲۴ساعت پشت مادرم بودم تا ۳سالگی حالا پاهام حالت پرانتزی داشت کمی تا۲۴سالگی خواستگار نداشتم پدرم همه جا به بدی شهرت داشت و کسی خواستگاریم نمیومد یبار بابام دعوا کرد با کسی و زد طرفو له کرد افتاد زندان ما اون چند روزه چقدر نفس کشیدیم راحت بودیم یه روز داییم اومد گفت ما میریم مسافرت جنوب بزار این بچه هم بیاد بادی به سرش بخوره مادرمم چشم بابامو دور دیده بود اجازه داد رفتیم اونجا یه پسری بهم شماره داد 

منو لایک کنین ممنون دوستان

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

اون موقع ازین گوشی نوکیا ساده ها بود منم نداشتم مامانم داشت انقدر توجه ندیده بودم تا اومدم خونه زنگش زدم اشنا شدیم کلا زن باز بود اینو بعدا فهمیدم من اون موقع ۲۵سالم بود  اون هم ۳۶سال دیگه انقدر زبون ریختم و خودمو تو دلش جا کردم اونم دوستم داشت برام وعده های قشنگ میداد زندگی خوب عاشقانه یادمه همون موقع ها گفتم نکنه توام منو کتک بزنی من از کتک میترسم کلی بهم حرف بار کرد که مگه نامرد باشم بخوام دست رو زن بلند کنم یه سالی باهم حرف میزدیم تا اومدن خواستگاریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد قیافه نداشت قد۱۶۵ یکم چاق و کم مو و سبزه بود دیگه منم که از خدا خواسته بودم فقط میخواستم ازون خونه فرار کنم قیافه اینا مهمم نبود مادرپدرمم بدتر ازمن هول بودن و فکر میکردن سنم زیاده و ترشیدم دیگه گفتن ۱۰۰۰کیلومتر راه اومدیم همین فردا جوابو بگید اگه مثبته اینارو عقد کنیم بریم ماهم هول جواب مثبت دادیم نه تحقیقی نه چیزی فرداش رفتیم خرید هول هولی و در حد یه حلقه و یه دونه لباس مثلا مجلسیو پس فردا هم عقد کردیم اخلاقش خوب بود میمرد برام هرچی میگفتم نه نداشت ولی هیز بود یکم به زنها نگاه زیاد میکرد ولی خیلی خوب بود اخلاقی منم که محبت ندیده بودم خودمو خوشبخت عالم میدونستم

قبول کردم بخاطرش برم ۱۰۰۰کیلومتر دورتر از خانواده ازدواج کردیم رفتیم سر خونه زندگی خیلی خوب بود محبت زیاد میکرد ناز زیاد میکشید تا زد و بچه اولم دنیا اومد اخلاقش یکم برگشت هی اختلاف داشتیم سر بچه و از رابطه جنسی سرد تر شد  مدتی بعد بچه دومم دنیا اومد و کلا شد یه ادم دیگه مدام ایراد میگرفت از غذا از خونه زندگی  از اخلاقم هی میگفت تو گنداخلاقی اختلاف ها ادامه پیدا کرد و شدید تر شد بیشترم سر بچه ها بود و رابطه جنسی شده ماهی یبار حرف در طول روز شاید ۴کلمه هم نزنیم ما تو حال میشینیم اون تو اتاق هرچی هم اصرار میکنم بیاد پیش ما گوش نمیده جدیدا شبا هم تو اتاق جدا میخوابه سرد شده از رابطه یه حرفو باید چندبار تکرار کنم تا جواب بده امشب باز دعوا شد گفت مثل سگی پاچه میگیری عمدا محل سگت نمیدم جوابتو نمیدم حرف نمیزنم پیشت نمیخوابم  گفتم بدرک بهتر که نمیخوابی خسته شدم ازاخرانقدر به خودم رسیدم ندید لباس فلان پوشیدم ندید عطر ارایش حتی پیشقدم شدم پس زد 

امشب دلم گرفته بود بخودم گفتم بدبخت دنبال محبت اومدی تا۱۰۰۰کیلومتر دورتر از دیارت و اینم جوابت  بدبخت همون بدبخته اون که شانس نداره خو نداره دیه اینجا نه کسی دارم برم بیام باهاش نه دوستی اینم که با من اینجور میکنه دلم پوسید بخدا

قبول کردم بخاطرش برم ۱۰۰۰کیلومتر دورتر از خانواده ازدواج کردیم رفتیم سر خونه زندگی خیلی خوب بود محبت ...

بمیرم برات خواهر بخدا قصه زندگیت تو ذهنم ميمونه

به خودم قول میدم برای هر چیزی یک بار غصه بخورم
عدالت خداروشکر  ی عده نافشون با خوشبختی بریدن ی عده حسرت ی لحظه خوش

دقیقا یه عده فقط،خوشی و خوشبختی،یه عده هم مثه من.انقدر توی خونمون دارم عذاب میکشم که باخودم میگم یافرار کنم یاخودمو بکشم

خدایا چرا هرکی بهم ظلم میکنه و دلمو میشکنه💔خودم تقاصشو پس میدم؟؟    خدایا همه چیزو به خودت سپردم،خودت درستشون کن،به من ربطی نداره