2821
2789
عنوان

خیانت

128 بازدید | 5 پست

دوستان من باکسی حدودده ماه بودم وتوهمه سختی هاوایناکنارش بودم.عصبی میشد وجداهم میشذیم تواین مدت گهگاهی.اینم بگم ک ی اختلال دوقطبی داره و یه روزخوبه ی روزبده خودشم میگه دست خودم نیست.قبلای بارگفتع بودنامزدکردم و.بعدش گفت برااینکه تواز بودن بامن اذیت نشی گفتم که بری.ولی چندروز پیش دیگ گفت که جدی نامزد کردم اونم تو شرایط سختی که من به حمایتش نیاز داشتم😔😔😔بنظرتون الکی میگه یانه؟اخه من چن روزنبودم باهم حرف نمیزدبم چون براخودم مشکل پیش اومده بود وبعدچندروزکع من انلاین شدم گفت نامزدکزدم😔😔😔

تعداد رای : 4
نظرسنجی
بنظرتون اگه برگشت چیکارکنم
1
25%
بهم گفتع از اول حسی نداشتم بهت. یعنی الکی میگه؟
3
75%

عاشق نظر سنجیتمااا😂

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من تازه عضو شدم داخل سایت اصلا نمیدونستم چجور باید سوال بپرسم و این گزینه ها براچی ان.حالم بده😔 ...

😢🖤

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)