2777
2789
سلام.خواهرم 20سالشه دوماهی هس زیر گلوش یک غده قد یک عناب دراومده.دوسه تا دکتر اوایل رفت گفتن چیزی نیس اما چون خوب نشد یک دکتر فوق تخصص خون براش ازمایش کاملللل خون نوشت و سونو از تمام بدن...هفت تا غده تو گلوش دیده شده اما ازمایشا همه سالمه.سه شنبه براش وقت کمسیون پزشکی گذاشتن.میگید سرطانه؟مامان بابام دارن دق میکنن
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الزاما هر غده ای که سرطان نیست ....داداش من پشت گردنش داشت برداشتن نمونه برداری کردن هیچی نبود...ایشالا برای شما هم نیست
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
نه حرکت نمیکنن.نه عزیزم درد نداره
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
خدا کنه زری جون.مرداد عروسیشه همش دنبال جهازه دور از جونش اگه چیزیش بشه هممون میمیریم
پناه جون رفتی دنبال درمان؟نفهمیدن چیه؟
پریا اختمالن استرس داره و دچار بیماری خودایمنی شده بهتره استرس هاشو کم کنه که خیلی تاثیر داره

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!

دکتر از ازمایشاش هیچی متوجه نشده.گفته هیچ حدسی نمیتونم بزنم.باید کمسیون تشکیل بدم
عزیزم نمونه برداری انجام میدن در همجین مواردی دوستم هیجده تا داشت نمونه برداری کرد و بلافاصله عمل خوبه خداروشکر الان ولی تیروییدش اینارو همرو برداشتن چون دیر اقدام کرده بود شمام نگران نباشید و زودتر اقدام کنید