2777
2789

حق انتخاب و حق زندگی داره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظرم خوبه 

كي گفته بايد مهرتو ببخشي؟ 

مثلا مهرتو ببخشي بچتو با فتوسنتز بزرگ ميكني؟ نه 

بچه بزرگ كردن خرج داره

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
توان مالی داره  شاغل هست  ولی مهریه شو میخواد

لج کرده ؟؟؟؟

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
توان مالی داره  شاغل هست  ولی مهریه شو میخواد

مهرسو می‌تونه بگیره . بچه هم بالاخره تا یه سنی ب پدر یا مادر نیاز داره الان مثلا بچه دوازده سیزده ساله چ حضانت با مادرش باشه یا پدرش .. خودش می‌تونه انتخاب کنه با کی باشه برای زندگی .

یا می‌تونه ببینه مامان باباشو هر وقت دلش خواست .

بنظر من ک اشتباهه آدم مهرشو نگیره و بچه شوبگیره

میخواد ازدواج مجدد کنه

حق داره خب 

شاید ب مهر و محبت و نیاز جنسی لازم داره

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
میخواد ازدواج مجدد کنه

خب حتما شرایط نگهداریشو نداره وقتی یه زن نتونه خودشو اداره کنه چجوری یه بچه رو اداره کنه مگه اینکه شاغل و مستقل باشه از طرفی مرد هم به عنوان پدر توی نگهداری از بچه وظیفه ای بردوشش هست