2777
2789
عنوان

مهاجرت کاری به کانادا

225 بازدید | 17 پست

دوستان هر چی میدونید ممنون میشم بگین

🙏💚

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻

اول اینکه رشتت چیه

دوم اینکه چه کاری

سوم اینکه کدوم از اقوام درجه ۱ ات اونجان

چهارم اینکه تو ایران چی داری 

پنجم اینکه پول چقد داری همرو بگو تا واست بگم

من پسر دایی هام اونجان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه رشتت چیه دوم اینکه چه کاری سوم اینکه کدوم از اقوام درجه ۱ ات اونجان چهارم اینکه تو ایرا ...

همسرم مهندس الکترونیکه

کسی رو نداریم اونجا

سرمایه حدودا200میلیون(و خب کمه ):)

عزیزم لطفا هر چی میدونی بگو ❤

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻
همسرم مهندس الکترونیکه کسی رو نداریم اونجا سرمایه حدودا200میلیون(و خب کمه ):) عزیزم لطفا هر چی می ...

اول باید همسرتون از اینجا ب ی شرکت درخاست بده ب شرکتی ک ب مهندس نیاز داشته باشه اگه درخاستشون قبول بشه باید برن ترکیه برا ویزا اقدام کنن ولی فک نکنم اجازه بدن شما برید !

مگه اینکه شمام ب دانشگاه برای ادامه تحصیل درخاست بدی برای ادامه ...

۲۰۰ میلیون بله کمه ب نظرم ب فکرش نباش خیلی سخته خیلی

باز اگه میخای بیشتر بدونی ک امکانش هست با ی دفتر مهاجرتی یا وکیل صحبت کن

پسر دایم و فامیلمون ک باهم رفتن نخبه بودن و از دانشگاه تو کلکری بهشون توسط ی استاده پیشنهاد شد ک ب اونجا برن

با این حال سه تا خونه زدن ب نام هر کدوم ک انداره تقریبی ۳ میلیارد میشه 

و اینکه بعد ۴ ماه ویزاشون اومد و بورسه شدن و رفتن 

و ب محض تموم شدن درسشون باید برگردن

و اون خونه هام اگه توی کانادا جرمی انجام بدن مصادر میشه 

امم خیلی چیزای دیگ در کل توصیه میکنم نری اونا خودشون بر میگردن بعد تموم شدن درساشون 

میدونم ک حرجشون ب

پسر دایم و فامیلمون ک باهم رفتن نخبه بودن و از دانشگاه تو کلکری بهشون توسط ی استاده پیشنهاد شد ک ب ا ...

دانشجویی رفتن نیازی به نخبگی نداره. لزومی نداره برگردن، مگر اینکه خودشون بخوان. جرم تو کانادا هم هیچ ارتباطی به خونه ایران نداره. هرچیزی که میگن رو باور نکنین

دانشجویی رفتن نیازی به نخبگی نداره. لزومی نداره برگردن، مگر اینکه خودشون بخوان. جرم تو کانادا هم هیچ ...

اتفاقا باید یا کار پیدا کنن یا برگردن

من خودم یه مدت خیلی درگیر تحقیق کردن و اینا بودم

یا باید تو یه مدت محدود کار پیدا کنن (برا رشته های دیگه نمیدونم مثلا برا پزشکی تا دو ساله) یا برگردن ایران 

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
پسر دایم و فامیلمون ک باهم رفتن نخبه بودن و از دانشگاه تو کلکری بهشون توسط ی استاده پیشنهاد شد ک ب ا ...

اکثر اطلاعاتی که دادید غلطه متاسفانه

همسرم مهندس الکترونیکه کسی رو نداریم اونجا سرمایه حدودا200میلیون(و خب کمه ):) عزیزم لطفا هر چی می ...

عزیزم برای گرفتن ویزا باید ثابت کنید تو اون کشور تمکن مالی دارید

و برای ثابت کردنش باید تو یکی از حساباتون نزدیک یک میلیارد باشه؛)

عزیزم برای گرفتن ویزا باید ثابت کنید تو اون کشور تمکن مالی دارید و برای ثابت کردنش باید تو یکی از ح ...

اتفاقا همسرمم همینو گفت 

این هفته قراره مشاوره داریم 

گفتم یه خورده اطلاع از کسایی که مهاجرت کردن یا از نزدیکانشون رفتن اطلاعاتی دارن بگن

اتفاقا باید یا کار پیدا کنن یا برگردن من خودم یه مدت خیلی درگیر تحقیق کردن و اینا بودم یا باید تو ...

مسلما باید از یکی از روشها برای اقامت اقدام کنن، حرف من این بود که به محض تموم شدن درس لزومی نداره برگردن. دوره تحصیل بیشتر از دو سال باشه، سه سال اجازه کار دارن، کمتر از دو سال باشه، به اندازه طول دوره تحصیل. پس زمان کمی نیست واسه کار پیدا کردن. البته که کاری که برای اداره مهاجرت امتیاز داره باید تو دسته تخصصی باشه. 

اتفاقا همسرمم همینو گفت  این هفته قراره مشاوره داریم  گفتم یه خورده اطلاع از کسایی که مه ...

سلام عزیزم مشاوره رفتین چطورشد؟ 

ازچه راهی اقدام میکنین؟ 

به زبان انگلیسی مسلط، هستین؟ 

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠