2777
2789
عنوان

سلام،خانما سقط بدون درد داریم؟

195 بازدید | 12 پست

هفته5بودم خونریزی افتادم همراه لخته

رفتم سونو گفت داره دفع میشه ولی کوچکترین دردی نداشتم تا الان ک یک هفته از خونریزیم میگذره

یک روز خونریزیم زیاد میشه یک روز کم

کسی تجربه داشته؟

لخته توی یک روز تموم شد

چون شنیدم میگن سقط خیلی درد داره

آشناهامون میگن شاید سقط نکردی و جنین هنو هست

وای دلیل لخته هارو نمیدونم چیه؟

دکترم رفتم گفت چون درد نداری فکرنکنم سقط باشه شاید مشکل دیگه ای باشه

ولی دکتر سونو گفت داره دفع میشه

نمیدونم چی ب چیه؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهره منم خیلی خونریزی داشت تا ۳ماهگی، حتی ی بار دکتر بهش گفت بچه تا امروز غروب سقط میشه ولی خدا خواست و بچه سقط نشد الان ۶ماهشه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
دوباره رفتی سونو؟؟؟

ن نرفتم

ولی بعداز یک روز خونریزی شدید رفتم آز خون

عدد بتام حدود1000تا اومده بود پایین

میگن خب خونریزی داشتی،عدد بتا بیاد پایین طبیعیه ولی درد نداشتی جای سواله😐

دوباره برو سونو، انشالله که بچت سالم باشه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
[QUOTE=193777289]دوباره برو سونو، انشالله که بچت سالم باشه[/QUO خداکنه

توکلت به خدا باشه، 

یعنی میشه باشه😢

انشالله که میشه

ممنونم از روحیه ای ک بهم دادی🤲💖

❤😍🌹