2777
2789
چرا زندگی باهامون سخته 🤔🤔🙂

با خودشون وصلت میکنن خوبه ولی بایه فرهنگ دیگه خیلی مشکل میخورن چندمورد دیدم که میگم

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
 با خودشون وصلت میکنن خوبه ولی بایه فرهنگ دیگه خیلی مشکل میخورن چندمورد دیدم که میگم

اره عزیزم کاملا درست میگی نمونش مامان و بابای خودم مامان تهرانی بابام لر خیلی مشکلات دارن . بالاتر توضیح دادم . اختلاف فرهنگی به وجود میاد بعد یه مدت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت فرهنگی زیاد دارن سختهههه😕

هر که باید با هم کیش خودش ازدواج کنه زبان خاص سنتهای خاص نوع زندگی متفاوت تا عادت کنی سخته بهتره عرب با عرب ازدواج کنه کرد با کرد و ....

برا دختر خالم طلای متری اورده بودن واسه یکی از عروساشون سه تا سرویس برده بودن من اپلاسیون شدم قشنگ ...

عزیزم البته اگه دستشون به دهنشون برسه خساست نمیکنن و خرج میکنن ولی الان با این وضعیت اقتصادی این اصلا عمومیت ندارن تو لرستان بیکاری بیداد میکنه

خب شاید اون اقا پسر رفتارش متفاوت باشه ولی اره لرا اکثرا سر بحث حجاب یخورده سخت گیرن مثلا  من خ ...

هر جای ایران آداب و رسوم خاصی دارن بهتره به قول مادر شما با هم کیش خودت ازدواج کنی