2777
2789
عنوان

پشیمانی بعد از خرید

976 بازدید | 13 پست

بچه ها من یه اخلاقی دارم که جدیدا دیگه خیلی رفته رو مخ خودمو بقیه . دیروز رفتم شال و یه تیشرت خریدم دو ساعت بعدش پشیمون شدم دوباره امروز رفتم عوضشون کردم الان از اینایی که عوضشون کردم منتفرم تقریبا از نوجوونی اینجوریم ولی جدیدا خیلی بدتر شدم چیکار کنم؟؟کسی هست مثل من باشه . خسته شدم از خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👋👋👋بنده با سی واندی سااال وچند فرزند این اخلاق گندمو نمیتونم کنار بزارم  وبه معنای واقعی دس ...

واقعا دست خوده آدم نیست وگرنه واسه چی کسی الکی خودشو انقدر اذیت کنه

نه من هرچی بخرم حتی همه بگن بده خیلی دوسش دارم از بچگی اینجوری بودم کلا اگه همه بهم یه چیزی بگن برعکس عمل میکنم تو خرید هم خیلی خودمو قبول دارم

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
واقعا دست خوده آدم نیست وگرنه واسه چی کسی الکی خودشو انقدر اذیت کنه

دقیقا 

خودمم خییییلی تو عذابم ولی بعد از کلی گشتن وقتی چن ساعت از خریدم میگذره پشیمون میشم فرقی هم نمیکنه چی باشه از فرش ویخچال بگیر تا جورابو سوتین

واسه اون کسی که فکر رفتنه/حتی دیوارای خونه هم دره...

اهمیت نده 

بگو همینه که هست خیلی هم قشنگه 

ببین منطقی فکر کن بگو فقط یه شال یا لباسه حالا هر رنگ و مدلی باشه قابل پوشیدن که هست 

من یکی از اطرافیانم اینطوری بود انقدر اهمیت میداد به خرید و دوباره پس میداد

اخرشم میدیدی لباسی که اون همه وسواس به خرج داده مچاله کرده انداخته گوشه کمد 🤦‍♀️

چند بار مقاومت کنی خوب میشی 

دقیقا  خودمم خییییلی تو عذابم ولی بعد از کلی گشتن وقتی چن ساعت از خریدم میگذره پشیمون میشم فرق ...

من فقط واسه لباس اینجوریم بقیه چیزارو تحقیق میکنم میخرم پشیمون نمیشم ولی لباسو چون همون لحظه که جنسو میبینم تصمیم میگیرم اینجوری میشه😕