2777
2789
عنوان

چقدر احساس مسئولیت میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچي دلم براي خودم تنگ شده خيلي وقته خودمو فراموش كردم  فقط در برابر بچه هام احساس مسئوليت ميك ...

اینجوری ک خیلی سخته🤕

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

اولش مثل نامزدای انتخابات عجیب حس مسئولیت میکنم .بعدش که تو مسیر میوفتم لم میدم یه گوشه و پیشرفت بقیه رو تماشا میکنم 😂

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
چه خوب از اول اینجوری بودی یا چیزی باعث شد ؟ یواش یواش یا یدفعه ای؟🤔

از اول اینطوری بودم مثلا ورزش کردن وسالم بودن از لحاظ جسمی وسالم زندگی کردم وبهاندادن به هرکس که باعث ناراحتیم میشد از لحظ روحی 

یوگا خودش ورزش استادمون لطف میکنه بهمون تدریس میکنن یه سری مباحث

آها ینی همه کلاس یوگا ها اینطوری نیستن🤔

منم ی زمانی خیلی میخواستم برم یوگا ولی کرونا اومد منم دیگه یادم رفت پی‌شو بگیرم

به میزان لازم

به نظر من این چیزیه که هر چقدر بیشتر باشه بهتره

البته منظورم از مسئولیت این نیست که از یه جایی تبدیل به خودخواهی بشه

منظورم اینه که آدم خودش رو در مقابل نیاز هاش مسئول بدونه و سعی کنه همشونو تا حد کامل ارضا کنه مثلا نیاز به سلامتی نیاز به ثروت ، قدرت ، آزادی و ... 

تا جایی که باعث آسیب به بقیه نشه 

اره سخته  ولي فقط به خاطر احساس مسئوليت نسبت به بچه هام كه سر پام

قبول دارم که بچه داشتن مسئولیت خیلی بزرگیه و خیلی سخته که آدم به بقیه کاراش برسه

ولی مسئولیت آدم نسبت به خودش و مراقبت از خودش بیشتر نباشه کمتر نیست😅

بچه ها بزرگ میشن و میرن سر خونه زندگیشون ولی آدم روح و جسمش همیشه باهاشه

از اول اینطوری بودم مثلا ورزش کردن وسالم بودن از لحاظ جسمی وسالم زندگی کردم وبهاندادن به هرکس که باع ...

خیلی خوبه این سبک زندگی

برعکس شما من اصلا اینجوری نیستم😶😅