2777
2789
عنوان

کسایی که تو سن زیر ۱۸ سال اسم عوض کردن میشه بیایین فداتون

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 37 پست

چه اسم قشنگی انتخاب کرده🙂

زیر ۱۸ رو‌ فکر نمیکنم بشه اما اگر بذاره ۱۸ سالش بشه،نیاز به وکیل نداره.

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دوستان نظر سنجی نکرد که اسممو چی بذارم!

پرسید‌میتونه عوض کنه یا نه!!!!!!!

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
چ.ن فاطمه بهترین اسمه.منم دوست داشتم اسمم فاطمه باشه ولی خب دیگه دیر شده .چهل سالمه

نه دیر نیست برو عوض کن

به یاد پروفسور مریم میرزاخانی♥️💚💙💛🧡عضو گروه نارنجی بامداد خمار تا اول پاییز ۱۴۰۰
اگه میخاد واقعا عوض کنه بنظرم اسم ایرانی و اصیل انتخاب کنه

مراحل قانونی شو پرسیدن نه نظر در مورد خود اسم ..خودشون بهترین سلیقه رو به خرج دادن و مشخصه بسیار فهمیده هستن که ارزش بالای این اسم رو میدونن و علی رغم زیاد بودن این اسم برای ایشون نه تکراریه نه بی معنی.احسنت

مراحل قانونی شو پرسیدن نه نظر در مورد خود اسم ..خودشون بهترین سلیقه رو به خرج دادن و مشخصه بسیار فهم ...

👌از این کامنت فهم و شعور میباره🌹

از امضای شماهم شعورتون میباره 😂😂

از ریپلای‌کردن کسی که باهاتون صحبتی نکرده و این طرز برخورد،شعور شما مشخصه 🙃

اصلا من بی شعور ب اونیکه قراره رایشو بدید اون ازهمون بیشعورتره:/

به‌چه زبونی صحبت کردید؟

خودتون که گفتید بیشعورید،اون آخری می کی بیشعوره؟

عزیزم میتونم بپرسم چرا میخواد عوض کنه؟ اینجوری میتونم بگم با وکیل میتونین عوض کنین یا نه.

بخاطر شغل شوهرش گلم اسمش مذهبی باشه به حقوقشون کمک میشه یعنی زیاد تر میشه