2777
2789

سلام من کلاس نهمم

همیشه از اول درس خوندنم تا حالا درسم خیلی خوب بوده و تاپ کلاسمون بودم

الانم هستم رشتمم تجربی زدم

برای ازمون نمونه دولتی هم شرکت کردم 

ولی صددد درصد قبول نمیشم 

چون در طول سال خیلی خوندما ولی فقط در حل کلاس

تست نزدم کاری نکردم

ازمونشم 18 تیره 

نمیدونم تا اون پوقع اصن میتونم کاری کنم یا نه

پس فردا امتحان نهایی عربی دارم خونوم سوالم حل کردم ولی اصن فکرم درگیره

مامان بابام مدرسه غیرانتفاعی نمیزارنم 

اگر نمونه قبول نشم که نمیشم میزارنم دولتی 

اونجا هم امکان قبولی با رتبه عالی توی کنکور امکان نداره

توی این 9 سال درسخوندنم خیلی تلاش کردم ولی حالا میبینم انگار هیچ کاری نکردم

سردرگمم داره حالم از خودم بهم میخوره خودمو دوست ندارم 

نه هیکل و قد خوبی دارم ک بگم جهنم میرم شوهر میکنم 

نه اونقدر خفن و باهوشم که بگم بهترین دانشگاها قبول میشم

تنبل نیستم بخدا کل دبیرامون منو نابغه میدونن 

ولی خستم دلم میخواد هرچی مزشکیو آرزو دارم بمیرن خودمم بمیرم

یکمی راهنمایییی کنننیننن

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

تا هجده تیر یک ماه وقت داری اگه واقعا درساتو خوندی فرصت داری از الان تستی کار کن تا دستت بیاد زمان هم بزار که زمان هم دستت بیاد .در کل هم عزیزم سخت نگیر و هیچ وقت خودتو دست کم نگیر فکر نکن اگه تو ی چیز موفق نشدی دیگه تمومه تو تازه اوله راهی وکلی فرصت و انتخاب داری.سعی کن همیشه بهترین خودت باشی و خودتو با کسی مقایسه نکن.موفق باشی

اولا ک خب وقتی میگی قبول نمیشم نمیشی

چرا قبول نشی خب؟

من یادمه نهم یسری دوستام شرکت کردن اونام درسشون خوب بود اما جز همون خوندن کتابا تو طول سال کار دیگه ای نکردن بودن و قبولم شدن

اول از همه ب خودت بگو من قبول میشم و میتونم و بهش باور داشه باش و بعد وقت باقی موندتو تلاشتم بکن

بعدشم کی گفه برای رتبه خوبی اوردن تو کنکور حتمن باید مدرسه نمونه دولتی باشین این حرفت کاملا اشتباس و هیچ اعتباری نداره

بعدم لازم نیست برای کنکور از الان انقدر خودتو عذاب بدی

کم میاری اینطور

خلاصه انقدر ناامید نباش و انرژی منفیو از خودت دور کن

تنهایی شاید ی راهه راهیه تا بی نهایت....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا هجده تیر یک ماه وقت داری اگه واقعا درساتو خوندی فرصت داری از الان تستی کار کن تا دستت بیاد زمان ه ...

مرسی عزیزم💔💔

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤
اولا ک خب وقتی میگی قبول نمیشم نمیشی چرا قبول نشی خب؟ من یادمه نهم یسری دوستام شرکت کردن اونام درس ...

چشم عزیزم مرسی که راهنمایی کردین 

یعنی بنظرشما به جز مدارس نمونه میشه تو مدرسه عادی هم با تلاش پزشکی قبول شد ؟

کلاس نهمی ؟

امتحانا مگه تموم نشد؟ 

۱۸ تیر خیلیا اگر پایه ت قویه یکم همت کنی حتما قبول میشی

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
چشم عزیزم مرسی که راهنمایی کردین  یعنی بنظرشما به جز مدارس نمونه میشه تو مدرسه عادی هم با تلاش ...

معلومه ک میشههه این چه حرفیه اخه

فکردی توی مدارس نمونه دولتی همشون تک ب تک رتبه های برتر کنکور میشن؟

یسریارو من میشناسم مدرسشون نمونه دولتیه اما وضعیت درسیه خوبی ندارن

اصلا این تفکرو بنداز بیرون کاملا غلطو اشتباس

همچی به تلاش خودت بستگی داری معلومه ک میتونی!

تنهایی شاید ی راهه راهیه تا بی نهایت....

من هم فقط مدرسه عادی درس خوندم کلاس خاصی هم نرفتم ولی دانشگاه دولتی قبول شدم چون هدفم دانشگاه دولتی بود الان پشیمونم چرا فکر میکردم پزشکی نمیارم چرا فکر میکردم همین که دولتی قبول شم شاخ غول شکوندم و همه تلاشمو فقط برا دولتی کردم نه رشته عالی.وقتی داری تلاش میکنی هدفت بهترین باشه هرگز نگو من نمیتونم برام زیاده مطمعن باش خدا هم کمکت میکنه.با افراد انرژی منفی هم نگرد مطمعن کن هر کی تلاش کنه واقعا نتیجشم میبینه به خودت ایمان داشته باش

چشم عزیزم مرسی که راهنمایی کردین  یعنی بنظرشما به جز مدارس نمونه میشه تو مدرسه عادی هم با تلاش ...

بستگی به جو هم شاگردی هام داره چون اگر اونا درس خون نباشن کم کم رو تو تاثیر داره حس رقابتت میاد پایین 

معلمم خیلی مهمه 

مدرسه شاهد خوبه باز ولی شهریه ش برای بچهای ک سهمیه ندارن زیاده

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
من هم فقط مدرسه عادی درس خوندم کلاس خاصی هم نرفتم ولی دانشگاه دولتی قبول شدم چون هدفم دانشگاه دولتی ...

مرسی عزیزدلم ممنون که کمکم کردی 

کلاس نهمی ؟ امتحانا مگه تموم نشد؟  ۱۸ تیر خیلیا اگر پایه ت قویه یکم همت کنی حتما قبول میشی

نه تا 19 خرداد هست

دعا کنین واسم لطفا 

بستگی به جو هم شاگردی هام داره چون اگر اونا درس خون نباشن کم کم رو تو تاثیر داره حس رقابتت میاد پایی ...

خانوادم شاهد احمتالا منو بذارن 

سهمیه ندارم ولی

دعا کنین من دیگه دارم از عشق پزشکی دیوونه میشم

خانوادم شاهد احمتالا منو بذارن  سهمیه ندارم ولی دعا کنین من دیگه دارم از عشق پزشکی دیوونه میش ...

باید بخونی تلاش کن قبول میشی