2777
2789
عنوان

جنین بریچ ۳۶ هفته

3445 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان..۳۰ هفته سونو رفته بودم بریچ بود پسرم.الان ۳۶ هفتم.حرکاتش پایین شکممه..رو مثانم..

فقط بعضی اوقات تو پهلوی راستم انگار یکم لگد میزنه..دیشب رفتم صدای قلبشو گوش دادم.دستگاه گذاشت زیر نافم نزدیک مثانم..ضربان قلبشم از همیشه واضح تر و قوی تر بود..

ارزومه ک چرخیده باشه و طبیعی زایمان کنم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بی بی چک من خب 

شب گذشته گذاشتم 

یک دقیقه ایی منفی شد 

منم فکر کردم منفی یه دیگه 

گرفتم خوابیدم 

صبح که بیدار شدم دیدمش 

که خط دومش افتاده 

شاید بعد از پنج دقیقه مثبت شده 

به نظرتون درسته؟؟؟؟

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
ان شاءالله ک مثبته عزیزم

ان شاءالله 

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
من دوس ندارم سز بشم😭😭😭

چهار دست و پا تو خونه روزی ۱۰ دقیقه بچرخ چند ساعت استراحت کن دوباره بچرخ من یه ماما محلی مسن قبل اینکه سونوگرافی بگه بریچ معاینه کرد و بهم گفت و حتی بهم گفت اگه میخوای بچرخه این کار وبکن ولی من دوست داشتم سزارین بشم چهار دست و پا نچرخیدم

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 
چهار دست و پا تو خونه روزی ۱۰ دقیقه بچرخ چند ساعت استراحت کن دوباره بچرخ من یه ماما محلی مسن قبل این ...

باشه عزیزم حتما امتحان میکنم..خدا کنه بچرخه.سزارین نمیخوام...

ولی از خدا خواستم هرچی صلاحمه..