2777
2789

من قدم ۱۶۲ 

وزنمم ۴۴ یا ۴۳ اینقد لاغرم خودم از خودم بدم میاد دوستام که بهم میگن چوب خشک داییام اینا بهم میگن فنچ 😓😓 شوهرمم بهم میگه کوچولو همش کلا صدام میزنه میگه کوچولو یا خانم کوچولو حرصم میگیره هیچی نمیتونم بگم آخه شوهرم خودش هبکلی قد بلنده میره ورزش بدنسازی از اینا هستن که بازو های گنده و شونه های پهن دارن زیاد ن ولی خب بزرگه خیلی نسبت به من وزنش۹۵ قدشو نمیدونم فکر کنم ۱۹۰ یا ۱۸۵ هسته اصن کنارش جایی میرم هس میکنم خیلییییی کوچیکم بابام همش میگه مث گنجشکی میرم خونه مادرشوهرم همش میگه واااای چرا اینقد ضعیففی چرا همچینی یا همچون دیگه حالم داره بهم میخوره 😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭الانم پریودم یعنی از هر لحاظ ریختم بهم فقط دلم میخواد بشینم گریه کنم یا بمیرم😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫از صبح دارم دیونه میشممممممم تو خونه تنها 😥😥😥😥😥😥😥😥😥

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که.... من دوس داشتم هم قدم کوچیک باشه هم لاغر باشم. متاسفانه هیچکدوم نیستم و تو حسرتم😑

اییش کگاش خوبه والله خوب نیس من دارم دیونه میشم

یعنی توهم مث منی حالت از خودت بهم میخوره کاش میشد حداقل ۱۰ کیلو اضافه تر بشم

خوب شوهرت بدنساز نمیتونه بهت برنامه بده برای تو پر شدن بدنت

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
یعنی توهم مث منی حالت از خودت بهم میخوره کاش میشد حداقل ۱۰ کیلو اضافه تر بشم

حالم از خودم ک بهم نمیخوره همینه ک هستم

ولی خب یه سریا هی میگن چقد لاغری و فلان

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
شوهرت چ خوبه مث رمانا😂😍

ن باور کن دلم میخواست لاغر بود لاقل کنارش خیلی کوچیک نیاشم واقعا الا بازو اون مثل ران منه 😟😟😟😟منه با ی دستش بلند میکنه این کجاش خوبه خیلیییی حس ضعیفی میکنم کنارش

خوب شوهرت بدنساز نمیتونه بهت برنامه بده برای تو پر شدن بدنت

ن اون میگه تو خوبی بعد خودش برنامه لاغری داره همش سعی میکنه لاغرشه 

قدت که هیچ ولی درمان لاغری سیب زمینی ابپز شبا با سس و کره و‌یکم نعناع تضمینی!!!بعدشم سرلاک بگیر بعدغدا بخور سه قاشق.اکه اشتها نداری سیپروهپتادین بخور فقط غروب بخور چون خاب اوره.من خواهرم مثل توعه تازه قدشم ۱۷۰ داشت صورت هیکلش پر میشد دیگه گفت حالم از سیب زمینس بهمومیخوزه ادامه نداد😐

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...