2777
2789
عنوان

بمیرم برای مظلومیتش که براش گریه نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 47 پست
یعنی هر کیو میشناسید براش گریه میکردن؟؟ یا کلا مراسم خاکسپاری کسیو ندیدین؟؟ یعنی فقط بابای من آ ...

مگه گریه شما باعث ابرو میشه یا حال ایشون تغیری میکرد اتفاقا گریه  شما باعث ناراحتی ایشون میشه خیرات بدین قران بخونید در ضمن خیلی ها گریه نمیکنن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

عزیزم اهمیت نده ب حرف مردم ک مثلا بگن کسی برا بابات گریه نکرد

خدا آبروی آدمو نبره

الان بابات بیشتر به خیرات احتیاج داره تا گریه.

براش هر روز یه صفحه قرآن بخون

هر کار خیری میکنی ثوابشو بفرست برا بابات حتی اگر جلوی مورچه ها نون خورده میریزی.

فرزند صالح اونه ک اینقد به مردم خیر برسونه ک همه بگن خدا رحمت کنه پدرتو.ان شاء الله ک شما فرزند صالحی برا پدرت هستی

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحشون قرین رحمت🖤

ولی حق میدم بهت تو شوک بودی من خودم سرفوت زنداداشم تو شوک بودم چون بغل خودم تموم کردبعد مراسم تشیع همون شب طرفای ساعت 1بود پاشدم تنهایی رفتم سرخاکش هیچکسم نبود اونقدر گریه کردم و باهاش حرف زدم دیگه خانوادمم متوجه نبودم شدن اونام اومدن تا صبح سرخاک بودیم

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

با گریه کردن یا نکردن موضوعی حل نمیشه 

من دوست ندارم کسی برام گریه کنه 

روحت پدرت شاد🖤

قرین رحمت الهی باشند 

پدرتون مشکلی داشتن؛اگر مایلید بگید برام مهمه

کاربر خانوم
یعنی هر کیو میشناسید براش گریه میکردن؟؟ یا کلا مراسم خاکسپاری کسیو ندیدین؟؟ یعنی فقط بابای من آ ...

اونوقت باید آبروی امام حسین ( ع ) بیشتر میرفت که جسدشون ۳ شبانه روز تو بیابون رها شده بود و به شکرانه اش هر سال ۱۰ عاشورا روزه یزیدیان روزه میگرفتن ، واسش حسابی خیرات کن ، قرآن بخون 

اونوقت باید آبروی امام حسین ( ع ) بیشتر میرفت که جسدشون ۳ شبانه روز تو بیابون رها شده بود و به شکران ...

ولی عوضش برای امام حسین 1500 ساله که دارن گریه میکننو

و مصیبت میخونن.

بابای من حتی مظلومتر و غریبتر از اماما بود و هست😔😔

ما سه تادختر و یه داداشیم... داداش منم عییینه داداش تو انگار از داداش من گفتی... بابای منم غریب فو ...

خب شما دخترا که براش گریه کردین😭

بابای من فقط یه دختر داشت که منم اونموقع شوک بودم حتی یه اشک نریختم😭

الان یادم افتاده دارم دق میکنم😪😪

خدارحمتشون کنه،،،با گریه نکردن شما وخانوادتون آبروی ایشون نمیره،،،واسه مردم زندگی نکنید مهم نباشه چی ...

بابام هیچموقع نفهمید چقدر دوستش داشتم. هیچموقع بهش نگفته بودم و هیچوقت کمکش نکردم. از این دارم میسوزم و از این عذاب وجدان دارم😭

بابام هیچموقع نفهمید چقدر دوستش داشتم. هیچموقع بهش نگفته بودم و هیچوقت کمکش نکردم. از این دارم میسوز ...

اون میدونه عزیزم،،،الان میدونه،،،خودتو رنج نده،،،از ناراحتی شما ناراحت میشه،،هممون توصفیم کسی تو این دنیا نمیمونه که

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

اون میدونه عزیزم،،،الان میدونه،،،خودتو رنج نده،،،از ناراحتی شما ناراحت میشه،،هممون توصفیم کسی تو این ...

اگه روح در کار نباشه و اون دنیا نباشه چی؟! 

اگه از احوال من خبر نداشته باشع چی😭