2777
2789
عنوان

دعوا ب خاطر بچه

1363 بازدید | 20 پست

دیروز با همسر و پسر سه سالمون و دختر دوازده سالم رفتیم بیرون قدم بزنیم.(دخترم از ازدواج اول همسرمه و با هم رابطه عالی داریم)

پسرم بیرون میریم خیلی اذیت می‌کنه و ب نظر من باید واقعا صبوری کرد تا بیشتر لجبازی نکنه.

تو راه برگشت همش میخواست وسط خیابون بدو بدو کنه منم میترسیدم گفتم بغلش کن گفت دستشو میگیرم .

دستشو گرفت ولی پسرم مدام از زیر دستش فرار میکردرفتم بغلش کردم ی کم بردمش تا آروم بشه و برسیم ب ی پیاده رو.شوهرم شاکی شد اومد گرفتش و ب زور تو خیابون میکشوندش و میبرد .

بچه کلافه جیغ میکشید و میخواست بیاد بغلم اونم لج کرده بود بچه رو مثل چی میکشوندش دنبال خودش

گفتم ولش کن کلافه شدم یا بغلش کن یا بده بغلش کنم .

گفت باید یاد بگیره حرف گوش کنه .

باز ی کم تحمل کردم دیدم داره بدتر می‌کنه دوباره گفتم بزار بیاد بغلم وسط خیابون ی دونه بچه رو زد هلش داد تو بغلم.

بغلش کردم دیگه حرف نزدم دید بچه محکم منو بغل کرده اومد یقشو گرفت ک بکشه پایین بچه رو .

بچه هم جیغ میکشید منو محکم گرفته بود و ترسیده بود .

من بچه رو‌ ندادم صداشو برد بالا ...

منم تحملم تموم شد هر چی بچه رو کشید محکم بغلش کردم نشستم گفتم بچمو ول کن نمی‌دم.

راه افتادم سمت خونه گفتم بهش یا جلوتر برو یا عقب پیش من نباش  من اعصابم داغون شد ولی تا خونه داد و بیداد کرد ک تو بی آبرو هستی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلک بچه که میون شما گیر کرده شوهرت حتما از جای ديگه عصبی بوده

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

وای شوهرت چرا اینجوریه

بچه بدبخت، پارک از دماغش درومد

با بچه سه ساله لجبازی نمی کنن که، خوب معلومه بچه نمی تونه دست تو دست پا به پای بزرگسالا راه بیاد

یا دوست داره بدوئه یا تو بغل باشه

اعصابم خورد شد، چه کینه ای گرفته از بچه، مرد گنده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

چ شوهر عصبی دادی زورش ب بچه رسیده .با بچه درمیفته خب بغل مامانش باشه چ عیبی داره عجبا .اعصابم خراب شد .بهش میگفتی من بی ابرویی کردم یا تو با این حرکاتت؟وای خیلی کارش بد بوده

👩‍👧‍👧❤😍

مگه آدم انقدر عصبی میشه؟

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
چ شوهر عصبی دادی زورش ب بچه رسیده .با بچه درمیفته خب بغل مامانش باشه چ عیبی داره عجبا .اعصابم خراب ش ...

من از دیروز با خودم درگیرم ک مشکل کارم کجاس 

من ب بچه رو نمی‌دم ب همسرممم میگم تو هم کوتاه نیا اما نه با دعوا و داد و کتک 

یا میگم جلوی همه چ با دخترمون چ با پسرمون بلند و بد حرف نزن 

میگم رو حرفت بمون ولی با صبوری و قاطعیت 

دلم نمی‌خواد بجنگند ولی بچه رو بزنن ب هم میریزم