2777
2789
عنوان

دعوا ب خاطر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 20 پست
من از دیروز با خودم درگیرم ک مشکل کارم کجاس  من ب بچه رو نمی‌دم ب همسرممم میگم تو هم کوتاه نیا ...

ب نظر من شما رفتارت هیچ مشکلی نداشت شوهرت خیلی عصبانی شده و مث بچه دوساله لج کرده با پسرش.خب اون بچه احساس ناامنی کرده ک بغل میخاسته بره و شوهرت فک کرده داره لج میکنه.اون بچر اگه شوهرت بغلش میکرد ۵ دقه راهش میبرد اروم‌میشد خودش میگفت میخام راه برم.شوهرت اروم شد باهاش صحبت کن بگو بچه ها تا ۷ سالگی بهشون میگن پادشاه باید همه چی براشون فراهم کنی با لجبازی چیزی درس نیمشه با خوبی و مهربونی با بچه صحبت کنی انقد قشنگ ب حرفت گوش میده ک حد نداره.بگو اونایی ک شاهد رفتار تو با بچت بودن پیش خودشون گفتن نگا کن چ جوری با بچش رفتار مبکنه چجوری تو خیابون بچرو‌ میکشه.با لجبازی چیزی درس نمیشه.

👩‍👧‍👧❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من شما رفتارت هیچ مشکلی نداشت شوهرت خیلی عصبانی شده و مث بچه دوساله لج کرده با پسرش.خب اون بچه ...

نمی‌دونم ب خدا 

دخترمونم وقتی من اومدم فوق العاده لجباز بود و جیغ میکشید 

اما الان قربونش برم خانمی شده و برعکس همه هم سن و سالش ک تو این سن لجباز و‌رو مخ هستن فوق‌العاده با هم خوبیم و مشکلی نیست.

حرف شوهرم درسته اما راهش رو بد انتخاب میکنه

نمی‌دونم ب خدا  دخترمونم وقتی من اومدم فوق العاده لجباز بود و جیغ میکشید  اما الان قربون ...

خداروشکر خدا حفظشون کنه .اره حرفش ک درسته ولی یکم عصبی میشه باهاش صحبت کن ایشالله درک میکنه.موفق باشی عزیزم

👩‍👧‍👧❤😍
خداروشکر خدا حفظشون کنه .اره حرفش ک درسته ولی یکم عصبی میشه باهاش صحبت کن ایشالله درک میکنه.موفق باش ...

ممنون 

دلم نمی‌خواد گلایه شوهرمو جایی ببرم اینجا جای خوبیه هم حرفام تو دلم نمی‌مونه هم راهنمایی میشم با بعضی نظرها هم اینکه حرفم تو خونه خودم مونده و زندگیم ب هم ریخته تر نمیشه.

ممنون  دلم نمی‌خواد گلایه شوهرمو جایی ببرم اینجا جای خوبیه هم حرفام تو دلم نمی‌مونه هم راهنمای ...

اره دقیقااا اینجا خیلی خوبه خلاصه هستن کسایی ک ادمو ناراحت کنن با کامنتاشون ولی خب بهتر از اینه ک حرف زندگیتو ب کسی بزنی و اونم بره پخش کنه

👩‍👧‍👧❤😍