یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شرایط و هزینه ی ای وی اف شما میدونی چقد میشه.ممنون
من پیش دکتر نصر ویزیت شدم و چند باری که رفتم همه به نتیجه رسیده بودن و هزینه ای وی اف رو نمیدونم راستش چون بخش جداست و واقعا کلینیک تمیز و با پرسنل خوبی هستن میتونین تماس بگیرین بپرسین هزینه رو عزیزم
پلی کیستیک؟؟پریودم نامنظم؟؟بهتر شدین؟؟من شهرستانم دکتر م گف برو تهران.نمیدونم چ کنم.شوهرم نمیتونه مر ...
اره پریودم زیاد نا منظم نبود هر ۳۵ روز پریود میشدم الان یذره بهم ریخته.. درمان که نداره اگه شدید باشه با قرص و تغذیه ورزش میشه باردار شد و اینکه خب منم از شهرستان میرمپیشش صبح حرکت میکنم ساعت ۲ میرسم ویزیت میشم بعد ویزیت بر میگردم
من دکتر منتظری و فرج زاده رفتم. هر دو افتضاح بودند. بدون سابقه. بلد نبودن و هیچ راهنمایی نکردند. درضمن دوتا داشنجو هم کنارشون بودن حتی در موقع سونو و اصلا حس راحت و امنیت نداشتم. دیگه هم نرفتم افتضاح واقعا. الکی پول خرج نکن