2777
2789

مادرشوهرم ایرادگیر هستش. با تمسخر یه حرفایی میزنه که واقعا دلم‌میشکنه😔 خداروشکر رابطمو باهاش کم کردم. شاید هر دوهفته یبار اونم حتما با همسرم‌میریم خونشون. دیشب خواهر شوهرم یه سنگی آورد گفت براشون با زنجیری که داره گردنبند درست کنم منم همونجا درست کردم اولش طبق اندازه ای که مادرشوهرم گفته بود زنجیرو بریدم. بعد انداخت گردنش گفت بلنده. پدرشوهرم بهش گفت خودت گفتی این اندازه باشه دیگه. ولی باز کوتاش کردم اینبار یه کم زیادی کوتاه شد. مادرشوهرم باحالت تمسخر برگشت گفت این بار دیگه من مقصر نبودم که. هی تکرار کرد... چند بار های با خنده و مسخره وار به من نگاه کردو اینو گفت. خلاصه یه جوری درستش کردم. ولی ناراحت شدم. حالا واقعا لزومی داشت اونجوری بگه...😔 اولین بارشم نیست. آدم میترسه یه چیزی براشون بخره. خدا نکنه یه جا ارزونتر بدن همونو. یا اینکه جنسش یه کم‌مشکل داشته باشه... ایراد میگیره. همه ی حرفاشم با تمسخر میگه بیشتر آدمو عصبی میکنه.مادرشوهرو خواهرم شوهرم اینجوری هستن. ولی پدرشوهرم نه.حالا به نظرتون چجوری رفتار کنم باهاش؟ چجوری بی تفاوت باشمو اینقدر حرص نخورم؟

هربار کاری ازت میخواد بگو برام تجربه شده نمیتونم طبق میل شما انجامش بدم پس عذر میخوام و انجام نده

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزبه اون مرحله از پوست کلفتی نرسیدی 😄😄😄

یه کم صبر کن دیگه همه چی برات عادی میشه 😃😃

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
هربار کاری ازت میخواد بگو برام تجربه شده نمیتونم طبق میل شما انجامش بدم پس عذر میخوام و انجام نده

آخه زشت نیست اینجوری بگم؟ من قبلا ساختن بدلیجاتو به خواهرشوهرم یاد داده بودم. اما باز دیشب آورد که حتما من براشون درست کنم... 

یکی از اطرافیان من خیلی خیلی ایراد گیره، چند وقت قبل ی کاری رو ازم خواست گفتم نمیتونم، بعدم گفتم شقایق خیلی ایراد گیره میترسم براش کاری انجام بدم

گفت غلط کنم ایراد بگیرم تورو خدا انجامش بده😂

آخه زشت نیست اینجوری بگم؟ من قبلا ساختن بدلیجاتو به خواهرشوهرم یاد داده بودم. اما باز دیشب آورد که ح ...

ناراحتی خودت مهمتره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
مال تو خوبه من که کنارشون زندگی میکنم چه خاکی بریزم سرم خودمو بکشم دیشب تا صبح گریع کردم از دستشون خ ...

عزیزززم😢خیلی سخته میفهمم. منم زمان عقدم یه مدت کنارشون بودم. چیا که نکشیدم. چه شبایی که با گریه خوابم نبرد. خواهرشوهرم مجرده...همش میگم یه روزی به سر خودشون میاد

😢😢😢آره ۳ساله ازدواج کردم

من بعد ۱۸ سال تازه داره پوستم کلفت میشه 

البته من ۱۵ و نیم سالگی وقتی که واقعا بچه بودم ازدواج کردم 😐😃😑😢

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
یکی از اطرافیان من خیلی خیلی ایراد گیره، چند وقت قبل ی کاری رو ازم خواست گفتم نمیتونم، بعدم گفتم شقا ...

😂😂😂آخه یه کم ضایعست به مادرشوهرم رک بگم چون ایرادگیری این کارو نمیکنم😂