دوستان عزیز ، برای برطرف شدن لکه های قدیمی جای جوش که تبدیل به لکه های قهوه ای شده در ناحیه ران و ک ش ا ل ه ر ان مشکل هورمونی و غیره هم ندارم ، چندین ساله دکتر و انواع کرم و دارو و محلول و روشن کننده ها نتیجه نداده دکتر ها میگن بدن بعضی افراد اینطوره و مشکل و بیماری نیست واقعا کلافه و عصبیم کرده راه حل مناسب و تاثیرگذار دارین؟ جای جوش هستن که تبدیل به لک قهوه ای شدن تیره شده ک ش ا ل ه ران کربوکسی تراپی خوبه؟
آرام باش ، آنجا که دگر راهی نیست ، خدا راه میگشاید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم یه سری اسکرابای میوه ای عربی هستن من ازشون برای جای جوشای پشت کمرم استفاده میکردم دو بار در هفته میزدم به پوستم و ۳ ۴ دقیقه با لیف ماساژ میدادم الان خیلی کمرنگ شده جای جوشا و خیلیاش رفته خیلی خوب اثر کرد هنوزم استفاده میکنم هفته یه بار
سفیداب برای پوستای چرب و جوش دار اصلا خوب نیست چون از دنبه درست شده و چربی پوست رو میبره بالا و تعداد جوش هارو بیشتر میکنه اگر هنوز جوش میزنید باید از شامپو بدن حاوی روغن درخت چای استفاده کنید به هیچ وجه به بدنتون صابون نزنید ..
32 سال هر دارو و محلول و پماد که فکر کنین استفاده کردم الان دیگه مونده کربوکسی تراپی ه ...
عه پس از سنتون هم که گذشته والا من اینروش های پوستی و چند تاییشو امتحان کردم مثلا ۳ دوره مزونیدلینگ رفتم برای جای جوش و لک توی یک ماه واقعا خوب بود صورتم ولی به محض دوباره جوش زدن باز لک مینداخت و روز از نو روزی از نو بخاطر همین تصمیم گرفتم اول جوشامو درمان کنم که اونم با داروی خاصی قابل درمان نیس فقط و فقط یه روتین پوستی ثابت دارم و همین بهم کمک کرد که بعد از گذصت یه سال پوست سالمی داشته باشم