2777
2789
عنوان

راه حل برای جای لک

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 30 پست
دیگه آخرین راه حل منه 😭  اگر اینستاگرام داری قسمت سرچ بزن کربوکسی تراپی کلی اطلاعات میا ...

ممنون ببخش ی سوال می پرسم اگ دوست نداشتی جواب نده

سطح پوست باسنتون تیره س یا روشن

من مشکلم یکی دوتا نیس

هم کلی ترک داره و هم قسمت خط باسنم تیره ی 

کشاله ی رانم تیره شده و‌قسمت بیکینی😭

این جوش های لعنتی هم قوز بالا قوز شده

ممنون ببخش ی سوال می پرسم اگ دوست نداشتی جواب نده سطح پوست باسنتون تیره س یا روشن من مشکلم یکی دوت ...

پوست ب ا س ن تیره نیست ولی جوش داره چندتا که استرسی بشم زیاد میشه 

ک ش ا ل ه ران تیرگی داره و جای لک قهوه ای 

آرام باش ، آنجا که دگر راهی نیست ، خدا راه میگشاید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ببخش ی سوال می پرسم اگ دوست نداشتی جواب نده سطح پوست باسنتون تیره س یا روشن من مشکلم یکی دوت ...

برای جوش روغن درخت چای از روغن گیری ها یا عطاری ها اصلشو بگیر شب به شب به نواحی جوش دار روی خود جوشا بزن و صبح بشور 

تاثیر داره برای خود جوش 

انجام دادی اگ جواب داد ب منم لطف کن بگو

حتما حالا بعد تعطیلات چندتا کلینیک دیگه میرم سوال میکنم حرفا و نظراتشونو باهات درمیون میذارم 

اسکراب با چی موثرتره ؟ چندبار در هفته عزیزم ؟ 

عزیزم یه سری اسکرابای میوه ای عربی هستن من ازشون برای جای جوشای پشت کمرم استفاده میکردم دو بار در هفته میزدم به پوستم و ۳ ۴ دقیقه با لیف ماساژ میدادم الان خیلی کمرنگ شده جای جوشا و خیلیاش رفته خیلی خوب اثر کرد هنوزم استفاده میکنم هفته یه بار

همون کیسه کشی در حمام با سفیداب

سفیداب برای پوستای چرب و جوش دار اصلا خوب نیست چون از دنبه درست شده و چربی پوست رو میبره بالا و تعداد جوش هارو بیشتر میکنه اگر هنوز جوش میزنید باید از شامپو بدن حاوی روغن درخت چای استفاده کنید به هیچ وجه به بدنتون صابون نزنید ..

سفیداب برای پوستای چرب و جوش دار اصلا خوب نیست چون از دنبه درست شده و چربی پوست رو میبره بالا و تعدا ...

میبینم هر چی کیسه میکشم جوش بدنم کم نمیشه بیشتر میشه فکر نمی کردم علتش،این باشه

ممنون از راهنماییت عزیزم🌹

عزیزم یه سری اسکرابای میوه ای عربی هستن من ازشون برای جای جوشای پشت کمرم استفاده میکردم دو بار در هف ...

ممنونم عزیزم از اطلاعات مفید حتما میرم دنبالش و میخرم مرسییی

سفیداب برای پوستای چرب و جوش دار اصلا خوب نیست چون از دنبه درست شده و چربی پوست رو میبره بالا و تعدا ...

آره سفید آب همه جوشا رو میاره رو سطح پوست حتی بدتر میشه 😭

واقعا دیگه خسته شدم از اینهمه لک و جوش 

مرسی از راهنماییت از مواردی که گفتی حتما استفاده میکنم ممنونم گلم 

میتونم بپرسم چند سالتونه؟

32 سال 

هر دارو و محلول و پماد که فکر کنین استفاده کردم 

الان دیگه مونده کربوکسی تراپی هم امتحان کنم

32 سال  هر دارو و محلول و پماد که فکر کنین استفاده کردم  الان دیگه مونده کربوکسی تراپی ه ...

عه پس از سنتون هم که گذشته والا من این‌روش های پوستی و چند تاییشو امتحان کردم مثلا ۳ دوره مزونیدلینگ رفتم برای جای جوش و لک توی یک ماه واقعا خوب بود صورتم ولی به محض دوباره جوش زدن باز لک مینداخت و روز از نو روزی از نو بخاطر همین تصمیم گرفتم اول جوشامو درمان کنم که اونم با داروی خاصی قابل درمان نیس فقط و فقط یه روتین پوستی ثابت دارم و همین بهم کمک کرد که بعد از گذصت یه سال پوست سالمی داشته باشم