2777
2789
عنوان

راه حل برای جای لک

1407 بازدید | 30 پست

دوستان عزیز ، برای برطرف شدن لکه های قدیمی جای جوش که تبدیل به لکه های قهوه ای شده در ناحیه ران و ک ش ا ل ه ر ان  مشکل هورمونی و غیره هم ندارم ، چندین ساله دکتر و انواع کرم و دارو و محلول و روشن کننده ها نتیجه نداده دکتر ها میگن بدن بعضی افراد اینطوره و مشکل و بیماری نیست واقعا کلافه و عصبیم کرده  راه حل مناسب و تاثیرگذار دارین؟ جای جوش هستن که تبدیل به لک قهوه ای شدن تیره شده ک ش ا ل ه ران کربوکسی تراپی خوبه؟ 

آرام باش ، آنجا که دگر راهی نیست ، خدا راه میگشاید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چنتا دونه و جای جوش روی باسنم هس ک قهوه ای شده و جاش مونده

خیلی آزاردهنده هستش منم همینطور این نواحی جای جوش و لک دارم واقعا خسته شدم نمیدونم چکار کنم 

خیلی آزاردهنده هستش منم همینطور این نواحی جای جوش و لک دارم واقعا خسته شدم نمیدونم چکار کنم& ...

اعتماد ب نفس ادمو تخریب میکنه متاسفانه منم دارم و خیلی ناراحتم 

خیلی اسکراب و روش های گیاهی انجام دادم ولی جواب نداد

اون روشی که شما گفتین دقیقا چکاری انجام میدن

اعتماد ب نفس ادمو تخریب میکنه متاسفانه منم دارم و خیلی ناراحتم  خیلی اسکراب و روش های گیاهی ان ...

دقیقا اعتماد بنفس رو عجیب میگیره من چندین ساله درگیرشم 

کربوکسی تراپی یه روش جدید هستش با تزریق گاز دی اکسید کربن به زیر پوست همون نواحی که لک داره باعث میشه بدن به زبان ساده خودشو ترمیم کنه با قدرت بیشتر و لک رو کمرنگ کنه برای سیاهی زیر چشم و خیلی موارد  دیگه استفاده میشه دکترها میگن روش بی خطریه

همون کیسه کشی در حمام با سفیداب

اینم انجام دادم البته مداوم نه ولی چون علاوه بر لک گاهی جوش میزنه وقتی این کارو انجام میدم جوش بیشتر میشه 😭

از هزینه ش اطلاعی دارید؟

توی شهر ما من استان گیلان هستم قیمت ها متفاوته 

من یک جا پرسیدم توی آف بود گفته بود جلسه ای 80 هزار تومن ده جلسه نیازه 

جای دیگه پرسیدم گرون تر بود 

من رفتم دکتر بهم انتی بیوتیک داد ی مدت خیلی خوب شدم اما دوباره نزدیک پریودی جوش میزنم

من بالای ده سال این مشکلو دارم تهران دکتر رفتم دکترهای شهر خودمون همه رفتم کلی داروهای گرون ارزون همه جوره مقطعی بعضیاش خوب بود بعضیاش هم نه اصلا 

دو تا دکتر معروفی که سری آخر رفتم گفتن روی بدن همه آدم ها یه سری باکتری وجود داره که در سطح بدن بعضی افراد این باکتری ها اکتیو میشن و بیماری بحساب نمیاد باید رعایت کنی زیاد نشینی شلوار تنگ نپوشی و محلول استفاده کنی و یه سری پماد روشن کننده دادن 

ولی تاثیر آنچنان نداشت

ولی حسم میگ جواب دهی دلخواه رو نداره

دیگه آخرین راه حل منه 😭 

اگر اینستاگرام داری قسمت سرچ بزن کربوکسی تراپی کلی اطلاعات میاد