2777
2789
عنوان

کارهای خیرانه

58 بازدید | 7 پست

سلام دوستان،هرکسی به هر نحوی یک کار خیر ونیک و خوب انجام میده لطفا بگه شاید کسی بتونه اون کار رو انجام بده و ایده بگیره  و ثوابی هم برای گوینده باشه.

مثلا پسرخاله من متاسفانه خیلی زود و در جوانی فوت کرد و خواهرش هر غذا و میوه ای که داداشش خیلی دوست داشت رو هروقت بتونه تهیه می کنه و میبره بهزیستی پخش میکنه.

یا من خودم به نیت شادی و امرزش اموات برای گنجشکها و سگ و گربه ها غذاهای مانده و نون رو میبرم جایی میریزم که بیان بخورن مخصوصا زمستان که گاها برف شدیدی میاد و گرسنه میمونند.

یس و یا ختم قران فامیلها رو میخونم وشماره حساب کسی که نیازمنده میفرستم و میگم پولی که میخوان بدن رو واریز کنن حساب اون شخص بصورت ناشناس.

بازم یادم بیاد می گم شما هم حتی اگر به نظرتون کار خوب کوچیکی هم انجام میدین بگید شاید بشه یه ایده بزرگ😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنامه ی هفت هشتاد هم میتونین پول بفرسین برای کمک به کودکان بی بضاعت، اوتسیم، خونواده های بی بضاعت، جرائم غیر عمد، کودکان بی سرپرست و خیرات.... 

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

غذایا ساندویچ درست کنید بین اونایی که شبا آشغال جمع میکنن پخش کنید،حتی مثلا برای خودتون که غذا میخورید اندازه ی سه نفر اضافی بذارید و بکشید تو یکبارمصرف با قاشق وچنگال بعدشب که رفتید بیرون حتما پیدا میشن اونایی که آشغال جمع میکنن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹

من خودم به یه موسسه ای ماهانه مبلغ کمی پول میدم ادم های عقب افتاده ذهنی را نگه داری میکنن و کاملا مردمی اداره میشه و توی ذهنمم هست که بچه های بی سرپرست و بد سرمرست را هفته ای یه بار برم چند ساعت و کارهاشونا بکنم مثلا حمام ببرم یا کاری داشتند انجام بدم