2777
2789

من تازه دوره درمان و شروع کردم لطفا اگه ای وی فی داریم بیاد راهنمایی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍

من 31سالمه 13ساله عروسی کردم از همون اولم بچه خواستم ولی نشد خیلی دکتر رفتم ولی جواب نگرفتم الان میخوام به پیشنهاد دکترم ای وی اف کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین ماهه رفتم قرص های مکمل داده گفته دوم پری بازم بیا چیکار میکنن

درباره هزینشم اگه بگین ممنون میشم

من اولین ماهه رفتم قرص های مکمل داده گفته دوم پری بازم بیا چیکار میکنن

میخواد دوم پریود سونو کنه و اگه اوکی باشه داروهات رو شروع کنه که دو هفته امپول و دارو میده بعد تخمک کشی با بیهوشی برات انجام میدن بعد اگه بازم خودت مشکلی نداشتی 

چون به  خاطر دارو ها ممکنه هایپر  بشی یعنی شکمت اب بیارع که اگه اینجور شد دوتا پریود میگذره و جنین ها رو برات فریز میکنن بعد دوماه انتقال میدن 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

جنسیتش چه جوری معلوم میشه فک کنم از وقت جنینی تو ازمایشگاه مشخص بشه

من الان رو نمیدونم هزینه اش چقدر هست و تو هر مرکز فرق داره من شهرستانم و سال ۹۸ انجام دادم نزدیک ۱۰ میلیون شد با کل داروها 

میخواد دوم پریود سونو کنه و اگه اوکی باشه داروهات رو شروع کنه که دو هفته امپول و دارو میده بعد تخمک ...

ممنون سون شدم ازمایش و پاپ اسمیرم دادم

من الان رو نمیدونم هزینه اش چقدر هست و تو هر مرکز فرق داره من شهرستانم و سال ۹۸ انجام دادم نزدیک ۱۰ ...

من تبریزم شما کدوم شهرستانید

جنسیتش چه جوری معلوم میشه فک کنم از وقت جنینی تو ازمایشگاه مشخص بشه

بله 

اگه تعیین جنسیت بخوای کنی کمی هزینه اش بالاتر میره اون موقع که من انجام دادم با تعیین جنسیت ۲ تومن بالاتر میشد

ولی اگه بچه نداری بسپار به خدا به نظر من 

تا دکتر هر جنینی گرید بهتری داره برات بزار حالا چه دختر چه پسر 

من تبریزم شما کدوم شهرستانید

شرمند به خاطر همین که ای وی اف کردم شهرم رو نمیگم چون کسی نمیدونم ای وی اف کردم اشنا هست میترسم شناسایی بشم 🥰🥰

خیلیییییی از شما دورم ❤❤

بله  اگه تعیین جنسیت بخوای کنی کمی هزینه اش بالاتر میره اون موقع که من انجام دادم با تعیین جنس ...

توکل بخدا