2777
2789
عنوان

عمل بینی دکتر اشرفی و لطفی یگانه

543 بازدید | 10 پست

سلام سلام دوستیا 🌼

من تصمیم گرفتم بینیمو عمل کنم 

انحراف داره بینیم از نظر ظاهری انحرافش مشخص نیست و تیغه ی داخلی بینیم منحرفه اما تنفس کمی اذیتم میکنه

الان ک میخوام انحرافمو عمل کنم میخوام یه تغییر خیلی خیلی خیلی خیلی طبیعی هم داشته باشم 

خیلی واسم مهمه طبیعی بودن 

من بینی پهنی ندارم و نمیخوام پره های بینیم جمع هش بنظرم دیگه خیلی جمع میشه... یه قوز کوچولو دارم ک اونم میخوام برداره و نوک بینیم خیلی طبیعی خوش فرمتر شه.... در کل تغییر زیاد نمیخوام...

این دوتا دکتر طبیعی هاشون خوب بودن بنظرم

کسی هست ک تجربه عمل داشته باشه پیششون؟ 

یا از اطرافیان چیزی شنیده باشه؟ دکتر دیگه ای میشناسین ک خوب طبیعی عمل کنه؟ 

پیشاپیش مرسی از همفکریتون دوستیاااا❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بشارتی زاده خیلی خوبه کارا اینستاش عالیه ن عزیرم

آره خیلی خوبه بشارتی زاده 

و خیلی هم دیر ب دیر نوبت میده 

ولی خب من چون مشکل تنفسی دارم هم انحراف دارم هم الرژی دارم و شاخکای بینیم متورم میشه میخوام ترجیحا گوش و حلق و بینی باشه

آره خیلی خوبه بشارتی زاده  و خیلی هم دیر ب دیر نوبت میده  ولی خب من چون مشکل تنفسی دارم ...

مقداد اشرفی میگی؟خوبه کاراش منم گزینمه برم پیشش

حسنانی و بشارتی فقط پول معروفیشونو میگیرن وگرن خوب نیستن اصن

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡
مقداد اشرفی میگی؟خوبه کاراش منم گزینمه برم پیشش حسنانی و بشارتی فقط پول معروفیشونو میگیرن وگرن خوب ...

اره مقداده اسمش

جدیدا دخترعموم مسعود صحراییان رو معرفی کرد بهم... کارش خوب بود طبیعی بود 

یه مزیت دیگه هم ک داشت این بود ک بیهوش نمیکنه یه حالت خواب عمیقه ک درد رو حس نمیکنی اما اونجور نیست ک از هوش بری..... 

واسه من ک فشار خون و وزن پایینی دارم و خانوادم نگران بیهوشی بودن خبر خوبی بود