2777
2789

من میخوستم عصامو تکوون بدم خونم از تمیزی برق بزنه بعد بچه هام باز کثیف میکردن منم باز یه عصا تکون میدادم وووووووتمام

دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری میکردم چیزی که میخوام بشه

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂

عصامو میزدم به زمین

و عشقمو برمیگردوندم

یکاری میکردم اونم عاشقم شه بدون من نتونه نفس بکشه

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
من خودم ودخترم سوارعصای جادویی میشدم میرفتم جهان گردی

چه قشنگگگگگ😍😍😍😍😍

یدونه اتاق انتخاب میکردم. بعد عصارو تکون میدادم پر پول. بشه

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
واوووو چه عاقلانه

اخه. قبلنا. همیشه موقع خواب به اینجور چیزا خیلی فکر میکردم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
اخه. قبلنا. همیشه موقع خواب به اینجور چیزا خیلی فکر میکردم

خوبه پس برنامه ریزی شو کردی استفاده هوشمند به این میگن🌸

کاش یه عصا بود تکون میدادیم به آینده می رفتیم

واقعا منم خیلی دوست داشتم مثلا 200 سال قبل باشه پولامو ببرم اونجا طلا بخرم با نرخ اونزمان برگردم الان

خوبه پس برنامه ریزی شو کردی استفاده هوشمند به این میگن🌸

ارع ولی. چیزیه که  هیچوقت نمیشه فقط میشه فکرشو کرد