2777
2789

سلام عزیزان کسی هست پردیسان قم زندگی کنه شارژ ساختمان ماهانه چقدر میگیرن؟اخه هیچ وقت آپارتمان ننشستیم یا آسانسور نداشته جایی که نشستیم اگه کسی هست پردیسان قم راهنمایی کنید ممنون میشم راستی دوستان چطوری رفت و آمد میکنید من کلهری خونه مامانم هست نمیدونم چیکار کنم ماشین نداریم 

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
کی بشه منم برم پردیسان خدا

چرا عزیزم؟

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی بچه ها لطفا میایید تاپیک آخرم حالم خیلی بده

عزیزم اینجا هیچ کس نیست گلم

بابام اونجا یه واحد داره ولی من  از هیچیش خبر ندارم😐😐😐

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
از کجا میدونی؟

توی تاپیک من کسی نیست عزیزم