2777
2789
عنوان

اگه میشد یه قانون رو عوض کنین اون چی بود..

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 41 پست
محلاپروفت اون دوتاوروجک بهم چی میگن؟😂

نمیدونم والا😂

فهمیدی ب منم بگو😁

البته مهلا درسته

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه چیزایی رو آزاد میکردی و چه چیزایی رو ممنوع

مثلا اینکه کسی حق نداشته باشه حرف رکیک بزنه تحت هیچ شرایطی 

یا اینکه دروغ بگه تو فضای مجازی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

چون گفتی غیر مستقیم و بخاطر اینکه بحث سیاسی نشه اینجوری میگم خودتون تا ته شو بخونید

خانما و اهل سنت از بعضی چیزا منع شدن ک اگه نمیشدن شاید اوضاع دور وبرمون خیییییلی بهتر میشد

این ممنوعیت و لغو میکردم

زندگی را باید زندگی کرد

اگه من قانون گذار بودم میگفتم هر پسری پیش خاتوادش زندگی کنه گردنش رو می زنم‌😒😒

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
مثلا چه چیزایی رو آزاد میکردی و چه چیزایی رو ممنوع

مثلا یه کاری میکردم تو فضای مجازی با یه کلیک کوچیک کلی ویروس وارد سیستم افراد نشه یا ازشون سواستفاده های مالی و کلاهبرداری نشه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
فردا با تیشرت و شلوار میرفتم خرید و موهامم باز میزاشتم که باد بهشون بخوره

منم تیشرت محبوبمو به امید اون روز نگه داشتم

تازه لک پاک کنم روش ربخته

ولی چون تیشرت محبوبمه واسه اون روز خاص نگه داشتم

İlove pain..برای بار دوم فکر کن